Kalibracja opryskiwacza z komputerem
-
Podobna zawartość
-
Przez abs100
Panowie, stoję przed kupnem opryskiwacza ciaganego, będzie współpracować z ursusem 3512 tak żeby miał 2 tys litrów i belka min 20m. Polecicie coś dobrego do 30 tyś. Coś z zagranicy. Proszę jak można odrazu o opinię. pozdrawiam. -
Przez slawek_82
Witam. mam problem z rewersem a dokładnie z jazda w przód do tyłu ładnie i płynnie rusza a do przodu mocno szarpie. Czy kalibracja skrzyni może coś pomóc i jak się dokładnie przeprowadza w tym modelu ciągnika ? -
Przez fendt856
Witam dziś podczepiłem pług 4 skibowy obrotowy waga około 1400kg I jak to podnosiłem to podnośnik tak szarpał I bardzo mnie to zdziwiło ponieważ od pięciu lat pracuje głównie z lekkimi maszynami kosiarka zgrabiarka I taki problem nie występuje I zmartwiło mnie to bo tak nie powinno być I pytanie kto miał by całą procedurę kalibracji😀
-
Przez dario1601
koledzy potrzebne mi sa wartosci kalibracyjne szkrzyni 18 na 6 . kupuje taki ciagnik i chcial bym porownac w jakim stanie sa sprzegla
-
Przez RoWi
Witam,
Ciągnik posiadam od niedawna i niestety pojawił się chyba poważny problem - komputer przestał wyświetlać informacje, po prostu nie daje oznak życia (ciemny ekran , bez śladów zasilania, podświetlenia, nie uruchomił się po krótkiej przerwie w pracy ciągnika). Ciągnik się uruchamia ale nie jestem pewien czy wogóle można korzystać z maszyny. Posprawdzałem wszystkie bezpieczniki i nie ma przepalonych, okablowanie też wygląda na nieuszkodzone.
Dysponuje ktoś schematami lub wiedzą którą chciałby się podzielić co należy sprawdzić w pierwszej kolejności?
czy istnieje jakiś sposób sprawdzenia tego komputera (być może nie padł a problem leży w magistrali can lub w jakimś module) ?
czy można korzystać z maszyny mimo braku rekacji tego komputera (brak błędów stałych)?
miał ktoś z Was podobny problem?
Bardzo proszę o pomoc
załączam zdjęcie wymontowanego komputera
-

Rekomendowane odpowiedzi
Montaż lamp led niebieskich
Ursus C-360 & Biardzki