mf 698 turbo- sam zalacza i rozlacza wzmacniacz momentu
-
Podobna zawartość
-
Przez darus74
Witam. Zamierzam kupić Zetora serii x540 . Interesuje mnie jak użytkować wzmacniacz momentu (półbiegi) dwuzakresowy i trzyzakresowy. Konkretnie chodzi oto czy przełączanie między zakresami musi odbywać się przy konkretnie dużych obrotach (jak to jest np. w ursusach i zetorach ciężkich ) i czy używać wszystkich zakresów można na wolnych obrotach silnika. Zwracam się o poradę zwłaszcza użytkowników tych modeli. Osobiście posiadam ursusa 904 i instrukcja wspomina o utrzymaniu wysokich obrotów w momencie przełączania na inny zakres. Denerwuje mnie to a nie zawsze pasuje mi zwiększać obroty. Jeszcze jedno czy można używać tych półbiegów non stop czy tylko krótkotrwale jak w wyżej wspomnianych ciężkich ursusach.
-
Przez Hubert_02
Od momentu pączkowania, liście na jednym gatunku chryzantem zaczęły żółknąć. Czym można to zwalczyć? Proszę o szybką pomoc.
-
Przez rumker28
Witam, Mam takie pytanie, a mianowicie nie mogę się doszukać stopnia sprężania z tego masseya, z silnika at4.236. z silnika a4.236 to 16atm, ale z turbem nie mogę się doszukać. Pomoże ktoś?
-
Przez Tommekpol
Witamy
Baza Maszynowa Danex autoryzowany dealer maszyn Case IH i ładowarek Manitou Group na terenie województwa podlaskiego posiada do zaoferowania dla Państwa ładowarkę teleskopową Manitou MLT 735-120 LSU. Ładowarka była serwisowana w autoryzowanym serwisie Manitou.
Rok produkcji:2007
Silnik : Perkins Turbo 4 cylindrowy
Moc: 120 KM
Udźwig: 3,5 T
Wysokość podnoszenia: 7 m
Cena: 119 000 zł (brutto)
Więcej informacji udzielimy telefonicznie tel. 606 648 578
Link do aukcji
Ładowarka do obejrzenia w firmie DANEX, Rogienice Wielkie, ul. Olszanka 27, 18-516 Mały Płock
-
Przez Darek1986
Witam,posiadam na sprzedaż ciągnik renault 8514.Silnik 4 cyl turbo MWM , ( prosty w budowie i oszczędny ) .Ciągnik w Polsce pracuje w małym gospodarstwie w stanie bardzo dobrym od rolnika godny polecenia sprawny ,gotowy do prac + ładowacz czołowy 3 sekcyjny.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Tur C-330 jednosekcyjny (problem z montażem)
Ursus 1014