Jakiego przedmiotu najbardziej nie lubicie i odwrotnie ?
-
Podobna zawartość
-
Przez kraker
Witam, będe musiał kupić nową kosiarkę rotacyjną (dyskowa odpada). Jaką firmę polecicie bo zastanawiam się nad rotacyjną Famarolu i Samasza a Mesco na pewno odpada. Cena kosiarki do 4000zł. Kosiarka będzie chodzić z zetorkiem 7211
Pozdrawiam Kraker
-
Przez LukaszRol
Witam zastanawiam sie jaki bybył najlepszy beczkowóz do gospodarstwa 15 ha chodzi mi szczegulnie o pojemność a pracował by w C-360
-
Przez ptaszyna
Witam! Jak w temacie chciałbym się zapytać czy można założyć kompletne zwolnice z pochwą od 360 do zetora lub odwrotnie, czy są potrzebne jakieś przeróbki. Proszę niech ktoś się wypowie kto przekładał i jaki był efekt.
-
Przez stanrol
Witam. Potrzebuje informacji od jakiej maszyny są te rzeczy na zdjęciach. I do czego służą te sita?
http://www.fotosik.pl/u/stan-rol/album/1633227
-
Przez Kris5
w ty roku wziąłem od sąsiada w dzierżawę 7 ha pola narazie na ten rok co później to się okaże, chciałbym posiać na tym polu w tym roku coś co nie będzie bardzo kosztowne w uprawie lecz przyniesie jakiś minimalny zysk i w związku z tym chciałem zapytać co byście polecali? myślałem o owsie lub kukurydzy lecz wiadomo kukurydza to już koszt.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Czy ostrzyć bijaki?
Przed korekcją