Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez KubowskyyClaas
      Witam, mam pewien problem jeśli chodzi o podnośnik w ciagniku Claas Ares 657 ATZ podnosnik z maszyna np; pług podniesie wszystko jest ok zaczyna opuszczać na dół może ze 2 cm i nagle szarpnie do góry podniesie i znów opuszcza 2-3cm i do góry co to moze być?
    • Przez gard
      am
      Mam taki problem w Medionie 340 2003 r.po podpieciu i kilkukrotnym podniesieniu i opuszczeniu hedera  przenosnik pochyly zaczol sie opuszczac bardzo bardzo powoli.  Podnoszenie i inne funkcje dzialaja bez problemu. Problem powstal zaraz po tym jak zaczolem ustawiac zadana wysokosc koszenia. Nadmieniam ze maszyna dopiero kupiona. Prosze o pomoc moze ktos juz mial taki przypadek lub wie jak to naprawic. Pozd
    • Przez norbi222
      Czy ktoś wie jak spuścić olej hydrauliczny z tego ciągnika?
    • Przez zyzek
      Zauważyłem, że w chłodnicy ubywa płynu chłodzącego. Niestety oleju najprawdopodobniej przybywa, ponieważ na miarce jest obecnie ponad górną kreską.
      Zweryfikuję to jeszcze dokładnie w ciągu kilku dni.
      Orientuje się ktoś może, gdzie najczęściej następuje wyciek w celtisach. Od czego zacząć sprawdzanie?
      Silnik pracuje równo, nie kopci i ma dużo siły.
       
      @update
      Na szczęście oleju nie przybywa.
    • Przez celtis
      Panowie, ma problem. Zgasiłem ostatnio ciągnik i już nie chciał odpalić, tzn. prąd jest i ogólnie wszystko jest ok ale po przekręceniu kluczyka do końca nie odpala. Dokładnie takie same objawy jak próbuje odpalić się ciągnik na włączonym biegu albo wałka wom. Czujnik od wałka jest raczej ok, nic nie wyświetla ani nie miga, więc obstawiam że to czujnik od biegów. Gdzie go znajdę i jak on się dokładnie nazywa?

      Dodam że po włączeniu zapłonu i na pycha to pali normalnie i wszystko jest ok.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.