Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dziś zrobiłem wpłatę na Ariona 410 cis cena jaką wynegocjowałem netto 185tyś tyle że traktor jest z 2011 roku

a mam pytanie jakiej szerokości masz opony w swoim ciągniku i cy coś wytargowałeś ponad wyposażenie standardowe w tej cenie

podoba mi się taki arjonik i planuje kupic

Opublikowano

Cena Ariona na dzień dzisiejszy w podstawie to 200netto może z 2tys jeszcze utargował ale to może. A opony to groszowe sprawy już. Jakieś 900zł tak mi powiedział przedstawiciel.

Opublikowano (edytowane)

Cena Ariona na dzień dzisiejszy w podstawie to 200netto może z 2tys jeszcze utargował ale to może. A opony to groszowe sprawy już. Jakieś 900zł tak mi powiedział przedstawiciel.

to 198 tys netto za arjona 410 cis w podstawowej wersji z 2011 roku

----

Edytowane przez kamill44444
Opublikowano

@kamill44444 ja mam ogumienie 520 tył i 420 , klimatyzowany schowek , szklany szyber dach, 3 pary hydrauliki, obciążniki 700 kg , pneumatyka 1 i 2 obw., grzałka w bloku, fotel pneumatyczny, 2 zaczepy. Tydzień temu odebrałem i jest super ( poza drobnymi szczegółami)

Jak chcecie dobrą cenę wynegocjować to postraszcie dilera że idziecie do konkurencji… ja tak zrobiłem.pozd.

Opublikowano

185 tyś netto traktor jest fabrycznie nowy ale z 2011r. Maska bardzo ciężko się zamyka wiec zaglądam tam bardzo rzadko i trochę to śmieszne że za tyle kasy niema podświetlania pulpitu podnośnika (jest mała lampka z góry ale jak świeci w nocy to bardzo mnie denerwuje) i w dodatku u mnie bardzo wolno podnosi podnośnik. A może orientuje się ktoś czy jest jakaś regulacja szybkości podnoszenia?