-
Podobna zawartość
-
Przez marek3080
Jaką długość mają siłowniki tylnej szyby przy ciągniku 3080? Jeśli ktoś ma u siebie oryginalne to czy mógłby zmierzyć i napisać jaką mają długość. Jeśli ktoś wie może pasują tam od czegoś innego? Dzięki za odpowiedzi
-
Przez sznajdik
mam pytanie odnośnie szyby w drzwiach w mf 3060 dokładnie chodzi o to że mi wypadła bo puściła ta część gumowa która służyła jako zawias i nie mam pojęcia czym ją wkleić żeby działało na tej samej zasadzie kolega lakiernik samochodowy robił różne doświadczenia z klejami, silikonami itp. i nic. m Może ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać?
-
Przez Tomek9a1
Witam chciałbym się dowiedzieć jak powinna być zamocowana tylna dolna szyba. Mój ursus był kupiony bez tej szyby a chciałbym ją założyć tylko nie wiem jak bo niema tam żadnej ramki . Jak by ktoś miał fotki jak to jest zbudowane. Z góry dziękuje
-
Przez rob334
Witam.
Wie ktoś może gdzie mógłbym dostać tanio taką szybe, bo zamawiałem w firmie agroglas tą szybe już w lipcu i do tej pory jeszcze nie weszła na produkcje. Zapewniają mnie ze za dwa tygodnie juz bedzie, ale ciekawe