Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
maniek-10

DOMINATOR 86 PROBLEM Z PRZYŚPIESZACZEM

Polecane posty

pedro2    341

zacznij od sprawdzenia oleju czy jest a moze sie zważył... odkrec przewod zasilajacy i sprawdz czy pompa daje olej... a cheder podnosi i reszta chodzi?? w rozdielaczu moze sie wodziki zawiesily z tyłu rozdzielacza sa sruby od kazdej sekcji wykrecasz i tam jest wodzik ze sprezynka... u mnie w merkatorze tak jest chyba ze u cb na elektrozaworach wszystko chodzi??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

pedro2    341

a rozdzielacz masz taki jedna dzwignia przekrecana na 4 sekcje?? czy na elektrozaworach w dzojstiku??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
maniek-10    0

jedna dzwignia na cztery sekcje,odkręcałem te wodziki jak mi radziłeś,i z dwuch leciał olej a z dwuch nie,no i iniewiem oco chodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pedro2    341

kurde nie wiem co moze byc przyczyna ale jak cheder podnosi tzn ze do rozdzielacza dochodzi olej czyli cos w nim jest nie tak a wyciagales te wodziki?? jak one wygladaja nie są ''pozacinane''?? sprobuj moze odkrecic przewody wyjsciowe od tych dwoch nie dzialajacych sekcji i rusz dzwignią na zapalonym podstaw jakis baniaczek zobacz czy daje olej...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×