-
Podobna zawartość
-
Przez Adik_ziel
A więc tak.. mam dziwny przypadek z moja 30'ską, nie wiem czemu ale gdy podczepiam rotacyjną i włanczam wałek nie załancza sie a sąsiada 30'tka chodzi z tą samo rotacyjną tak jaki i z rozrzurnikiem miałem na spułke rozrzutnik i tego goscia 30'tka normalnie sobie śmigała a moja nie chce może to być przez tuz od C-328? bo cały tył ma od C-328
A przy innych maszynach przy których jest potrzebny wałek działa normalnie ;/
-
Przez markus18645
Witam. Mam pytanie odnośnie składania zwolnicy w C330. Nie wiem czy temat był poruszany ale nic nie znalazłem. Dostępny katalog też opisuje ten temat w sposób lakoniczny. Chodzi mi o kolejność zakładania poszczególnych elementów na półosi. Patrząc od strony korpusu na wałku znajduje się bęben hamulcowy, a następnie... i tu problem bo logika wskazuje że pierścień uszczelniający (oring w rowku półosi) na to tulejka dystansowa która ma również odpowiedni rowek, następnie uszczelniacz (simering w którym znajduje się tulejka dystansowa) i odrzutnik oleju. Do tej pory było tak: bęben, oring, otrzutnik simerung w nim tulejka dystansowa. Wg. katalogu to nawet nie będę pisał bo to się kupy nie trzyma. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez radek997
Witam mam problem z moim dokładnie c335 chodzi o to ze podczas obciążenia walka wom słychać jakieś stukanie w skrzyni
Jak nie podepnę nic pod wom jest ok a pi podłączeniu np glebigryzarki słychać jakieś stuki w okolicach dźwigni
Ktoś coś pomoże
-
Przez tomaszmazur_195963
Mam prośbę, czy w takiej kolejności to powinno być pozakładane? Co to jest ten uszczelniacz nr18 z katalogu jak rozebrałem oczywiście wszystko w oleju ale tego otinga wcale nie było ja mam c 328 możliwe że c325 nie jestem pewien jak tak pozakładam jak na zdjęciu to i tak to nie będzie na 100%szczelne
-
Przez MichalD
Witam
Czy ktoś wie czy lagi podnośnika od władimirca t25 pasują do c 330?oryginalne mam skrzywione a nowe które teraz sprzedają to plastelina dlatego chciałbym rosyjskie założyć.
-