Gość Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Lucky, kobitę to trzeba krótko trzymać, popuścisz cugle to zaraz zaczyna jej się w tyłku przewracać. Za dobrze teraz mają i udają damy od siedmiu boleści.
Gość aletes Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Sean ty lisie zamień się na jeden dzień z kobietami...nie mamy lekko, wy też nie- jednak my mamy gorzej i tak jest
Gość Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Sean ty lisie Ty jesteś ruda, na pewno ruda, Szykowna ruda, dobrze to wiem. Ty jesteś ruda, na pewno ruda, Szykowna ruda, czy na dole też? Owszem są kobiety które pracują ciężej niż powinny, jednak to co jest dzisiaj a kiedyś, to dzień a noc. W czym gorzej mają kobiety?
Gość aletes Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 A jak nie wiesz to już trudno ja tam feministyczne poglądy zostawiłam dla bardziej zgorzkniałych kobitek -jednak tak uważam i zdania nie zmienię //// a co
Gość Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 A chodziło Ci że siusiacie kucając, no tu przyznam racje, jest gorzej, w pokrzywach można sobie nieźle tyłek poparzyć. Każdy jest do czegoś stworzony i musi robić swoje.
Gość Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Fakt swędzi tu i tam, nic tylko trzeć tyłkiem po nieheblowanej desce. :lol: A jak jeszcze kleszcz pomyli jedną łąkę z drugą to dopiero macie ubaw. no kleszcz chyba w większym szoku, jak się bidok dostanie z deszczu pod rynnę z gorącą wodą. :lol: Edytowane 18 Lipca 2017 przez Gość
LuckyLuke12345 Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Lucky, kobitę to trzeba krótko trzymać, popuścisz cugle to zaraz zaczyna jej się w tyłku przewracać. Za dobrze teraz mają i udają damy od siedmiu boleści. To to ja wiem że kobiete trzeba trzymać krótko i zdecydowanie,a rozmowa z nimi jak one mają zle jest nudna a zarazem śmieszna,chociaz zdażają się wyjątki że mają ciężko ale to by policzył na palcach jednej ręki
Gość Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Może by i policzył na palcach jednej ręki pod warunkiem że ci jej nie odgryzła :lol:
Gość Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 To to ja wiem że kobiete trzeba trzymać krótko i zdecydowanie, Tak ,trzeba trzymać krótko ,bo długo to obojgu już się dłuży.
Gość Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) To to ja wiem że kobiete trzeba trzymać krótko i zdecydowanie,a rozmowa z nimi jak one mają zle jest nudna a zarazem śmieszna,chociaz zdażają się wyjątki że mają ciężko ale to by policzył na palcach jednej ręki Jak popuścisz kobiecie to jest koniec, od samego początku musi wiedzieć kto jest kto Już z samego rana zawsze trzeba - Marysiu pan mówi. Gospodarz jestem i spokój bo wypędzę. no kleszcz chyba w większym szoku, jak się bidok dostanie z deszczu pod rynnę z gorącą wodą. :lol: I weź mu wtedy wytłumacz że nie ma ocieplenia klimatu. :lol: Edytowane 19 Lipca 2017 przez Gość
Laleczka Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Gorzej jak facet mieszka u kobiety wtedy musi się dostosować albo kobitka wypędzi a gdyby jakiś pokazywał mi " kto tu rządzi" to dostał by po poważaniu i powąchał spaliny odjeżdżającego autka <_< kobieta to nie przedmiot ani zwierzę aby pokazywać kto tu rządzi aczkolwiek tacy gogusie bujają się po świecie B)
Gość Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 A może odwróćmy sytuację bo i tak może się zdarzyć.
Laleczka Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Są ludzie i parapety niestety zarówno mężczyźni jak i kobiety. Ja czegoś takiego nie uznaje dominować na zmiany to sobie można w łóżku dla zabawy Edytowane 19 Lipca 2017 przez Laleczka
Gość aletes Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Za każdym wielkim mężczyzną stoi mądra i silna kobieta... i tak jest- to my kobiety jesteśmy motywacją i siłą perswazji waszej egzystencji- a to matka,żona czy kochanka
Laleczka Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Dokladnie Tes ma racje bez nas nie ma życia fajnego Arturku czasem mi się zdarzy mam dzisiaj dobry humor
LuckyLuke12345 Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Uderz w stół ,a nożyce się odezwią:-) Edytowane 19 Lipca 2017 przez LuckyLuke12345
Gość Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Pogłaskaj osę to cię upier**li, i jak tu żyć?, jak tu żyć Panie Premierze? a to wszystko dla ich dobra, niech się cieszą że arabów nie mają za mężów. Za każdym wielkim mężczyzną stoi mądra i silna kobieta... i tak jest- to my kobiety jesteśmy motywacją i siłą perswazji waszej egzystencji- a to matka,żona czy kochanka Fakt, tylko trudno określić o ile byłby mądrzejszy gdyby nad nim żadna nie stała. Przez kobiety niejedna fortuna poszła wniwecz też. Edytowane 19 Lipca 2017 przez Gość
Gość aletes Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Jak żyć PANI premier... :p Edytowane 20 Lipca 2017 przez aletes
Gość Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Tes w tym przypadku za panią premier stoi akurat facet który nią kieruje
Gość Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 a to wszystko dla ich dobra, niech się cieszą że arabów nie mają za mężów. Wiesz ,bardzo się ciesze ,że nie muszę mieszkać w tamtym chorym świecie ,gdzie np. dojrzały mężczyzna żeni się z 12 letnią dziewczynką .
LuckyLuke12345 Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Meg spójrz na to z innej strony arabowie są rozrywkowi potrafią rozerwać ludzi:-):-):-) Edytowane 20 Lipca 2017 przez LuckyLuke12345
Gość Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Szczególnie jak zostawiają bombowe prezenty
MalaMalwi Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Ale taka żona Araba to każda imprezę by miała bombowa:) Nie Tylko ona by się rozerwala:)
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno
Renualt Ceres 95