Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Lucky, kobitę to trzeba krótko trzymać, popuścisz cugle to zaraz zaczyna jej się w tyłku przewracać.   Za dobrze teraz mają i udają damy od siedmiu boleści.

Opublikowano

Sean ty lisie :P zamień się na jeden dzień z kobietami...nie mamy lekko, wy też nie- jednak my mamy gorzej i tak jest :P

Opublikowano

Sean ty lisie  :P

Ty jesteś ruda, na pewno ruda,

Szykowna ruda, dobrze to wiem.

Ty jesteś ruda, na pewno ruda,

Szykowna ruda, czy na dole też?      :P    :D 

Owszem są kobiety które pracują ciężej niż powinny, jednak to co jest dzisiaj a kiedyś, to dzień a noc.

W czym gorzej mają kobiety? 

Opublikowano

A jak nie wiesz to już trudno :) ja tam feministyczne poglądy zostawiłam dla bardziej zgorzkniałych kobitek -jednak tak uważam i zdania nie zmienię //// a co :)

Opublikowano

A chodziło Ci że siusiacie kucając,   :P  no tu przyznam racje, jest gorzej, w pokrzywach można sobie nieźle tyłek poparzyć.    :D 

Każdy jest do czegoś stworzony i musi robić swoje.     ;)   

Opublikowano (edytowane)

Fakt swędzi tu i tam, nic tylko trzeć tyłkiem po nieheblowanej desce.     :lol:  

A jak jeszcze kleszcz pomyli jedną łąkę z drugą to dopiero macie ubaw.     :D   no kleszcz chyba w większym szoku, jak się bidok dostanie z deszczu pod rynnę z  gorącą wodą.      :lol:  

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Lucky, kobitę to trzeba krótko trzymać, popuścisz cugle to zaraz zaczyna jej się w tyłku przewracać.   Za dobrze teraz mają i udają damy od siedmiu boleści.

To to ja wiem że kobiete trzeba trzymać krótko i zdecydowanie,a rozmowa z nimi jak one mają zle jest nudna a zarazem śmieszna,chociaz zdażają się wyjątki że mają ciężko ale to by policzył na palcach jednej ręki

Opublikowano

Może by i policzył na palcach jednej ręki pod warunkiem że ci jej nie odgryzła :lol:

Opublikowano

To to ja wiem że kobiete trzeba trzymać krótko i zdecydowanie,

Tak ,trzeba trzymać krótko ,bo długo to obojgu już się dłuży.  :D

Opublikowano (edytowane)

To to ja wiem że kobiete trzeba trzymać krótko i zdecydowanie,a rozmowa z nimi jak one mają zle jest nudna a zarazem śmieszna,chociaz zdażają się wyjątki że mają ciężko ale to by policzył na palcach jednej ręki

Jak popuścisz kobiecie to jest koniec, od samego początku musi wiedzieć kto jest kto      :P   Już z samego rana zawsze trzeba - Marysiu pan mówi.      :P  Gospodarz jestem i spokój bo wypędzę.    :D

no kleszcz chyba w większym szoku, jak się bidok dostanie z deszczu pod rynnę z  gorącą wodą.       :lol: 

I weź mu wtedy wytłumacz że nie ma ocieplenia klimatu.     :lol:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Gorzej jak facet mieszka u kobiety wtedy musi się dostosować albo kobitka wypędzi :ph34r:  a gdyby jakiś pokazywał mi " kto tu rządzi" to dostał by po poważaniu i powąchał spaliny odjeżdżającego autka <_<  kobieta to nie przedmiot ani zwierzę aby pokazywać kto tu rządzi aczkolwiek tacy gogusie bujają się po świecie B)

Opublikowano

A może odwróćmy sytuację bo i tak może się zdarzyć.

Opublikowano (edytowane)

Są ludzie i parapety niestety zarówno mężczyźni jak i kobiety. Ja czegoś takiego nie uznaje dominować na zmiany to sobie można w łóżku dla zabawy :D

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Za każdym wielkim mężczyzną stoi mądra i silna kobieta... i tak jest- to my kobiety jesteśmy motywacją i siłą perswazji waszej egzystencji- a to matka,żona czy kochanka ;)

Opublikowano (edytowane)

Pogłaskaj osę to cię upier**li, i jak tu żyć?, jak tu żyć Panie Premierze?    :P     :D  a to wszystko dla ich dobra, niech się cieszą że arabów nie mają za mężów.    :)

Za każdym wielkim mężczyzną stoi mądra i silna kobieta... i tak jest- to my kobiety jesteśmy motywacją i siłą perswazji waszej egzystencji- a to matka,żona czy kochanka ;)

Fakt, tylko trudno określić o ile byłby mądrzejszy gdyby nad nim żadna nie stała.       :P      Przez kobiety niejedna  fortuna poszła wniwecz też.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Jak żyć PANI premier... :P :p :P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Tes w tym przypadku za panią premier stoi akurat facet który nią kieruje :D

Opublikowano

a to wszystko dla ich dobra, niech się cieszą że arabów nie mają za mężów.

Wiesz ,bardzo się ciesze ,że nie muszę mieszkać w tamtym chorym świecie ,gdzie np.  dojrzały mężczyzna żeni się z 12 letnią dziewczynką  .  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v