• ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez michal115352
      Witam
      Mam pytanie do forumowiczów otóż:
      gdy jest zimny silnik ciągnik odpala bez problemu, lecz gdy tylko pochodzi trochę to nie można nawet rozrusznikiem przekręcić silnika. Rozrusznik przekręci dwa trzy razy i jak by nie miał siły lub prądu żeby zakręcić więcej, dodam że zawory były regulowane nie dawno
       
    • Przez WojtekLewandowski
      Witam. W moim mf przestał działać wom, napęd zmiana żółw zając, jest na żółwiu i reszta kontrolek zgasła. Kiedyś miałem podobnie ale ruszyłem wtyczką i było okej. Dodatkowo nie pokazuje prędkości jazdy. Proszę o szybką pomoc.
    • Przez NewVario
      Witam, podczas koszenia dziś zapaliła mi się kontrolka ciśnienia oleju w claasie dominatorze 85 z silnikiem mercedes om352A, mam dodatkowy zegar od ciśnienia oleju i on pokazuje na wyoskich obrotach po 2 godzinach pracy 4 bar, i w takich warunkach również załącza mi się kontrolka ( nie świeci bystrym czerwonym światłem, tylko takim półczerwonym światłem, do tego podczas jazdy potrafi gasnąć. Co może być przyczyną ? W ciągniku miałem podobnie i po wymianie czujnika problem zniknął, czy tu może być to samo ? Jaki ma być tam czujnik ciśnienia ? Może być taki zwykły od 30 ? 
    • Przez Nowak5425
      Witam, Mam problem z Mf 5425. Problem polega na tym że giną kontrolki. Po przekreceniu kluczyka na zapłon zaświecą się wszystkie kontrolki i zgasną czyli problem nie polega na żarówkach. Gdy włączę przedni napęd czy światła itp nie zaświeca się kontrolka Nie ma kontrolki również od biegów polowe/szosowe ostatnio zaginęła również kontrolka od półbiegu. W czym może być problem ?
    • Przez Adi118
      Mam problem ze wspomaganiem w moim Aresie 556rz, przy skręcaniu na wolnych obrotach ciężko chodzi kierownica, zapala się kontrolka ciśnienia oleju w skrzyni i ciągnik staje. Problem się nasila kiedy olej jest rozgrzany i czasem nie pomaga nawet trzymanie wysokich obrotów. Sprawdzałem ciśnienie na pompie hydraulicznej i jest ok. Czy przyczyną moich problemów może być orbitrol? Czy w tym modelu jest dodatkowa pompa od wspomagania? Może ktoś ma inne pomysły co może być nie tak?
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.