rolmasz

Katalog części online - działa Wam?

Polecane posty

rolmasz    6

Witam!

Od pewnego czasu nie mogę zalogować się na stronie gdzie znajdują się katalogi części online do maszyn NEW HOLLAND: http://agriculture.newholland.com/dealers/Pages/accessPLK.html

Po zatwierdzeniu loginu i hasła wywala błąd

Spotkaliście się juz z takim błędem? Może ktoś wie czy wina leży po stronie mojego komputera czy po prostu jakieś błędy na stronie?

Pozdrawiam.

potrzeba jest matką wynalazków

turion23    22

pisałem już ze obecnie katalog części case i new holland jest robiony na nowo i nie można sie zalogować do katalogu.

Wiadomość z agroFakt.pl

elku87    26

Witam!

Od pewnego czasu nie mogę zalogować się na stronie gdzie znajdują się katalogi części online do maszyn NEW HOLLAND: http://agriculture.n.../accessPLK.html

Po zatwierdzeniu loginu i hasła wywala błąd

Spotkaliście się juz z takim błędem? Może ktoś wie czy wina leży po stronie mojego komputera czy po prostu jakieś błędy na stronie?

Pozdrawiam.

Ten link co podałeś jest starym linkiem i już nie działa , na stronie new hollanda przecież jest podany odnośnik do nowego katalogu części i on działa normalnie .

https://ngpc.cnh.com/Lp/es/cbs?brand=NHAG&region=EUR&sma=&locale=pl

• Like 1

Pomogłem kliknij zieloną strzałkę :)

detom    18

Nie musisz sie logować, klikasz "nie,dziękuje ,wystarczy mi uruchomienie platformy ECP" następnie '"tak" -> "consumer parts catalog" , otwiera Ci sie kolejne okno z umową licencyjną na którą musisz sie zgodzić i już jako gall anonim masz dostęp do katalogów wszystkich maszyn NH .

Jeśli pomogłem kliknij lajka :)

ksys    23

a u mnie zatrzymuje się na okienku consumer parts catalog i nie rusza dalej

Globus    6

u mnie to samo jest też nie idzie dalej, i wyskakuje mi że program firefox ;nie pozwala tej witrynie na otwarcie tego okna;

rolmasz    6

zainstaluj sobie przeglądarkę google i jave odpowiednia

tylko ciekawe "odpowiednia" to jaka.

Zainstalowałem najnowszą i tez nie działa.

potrzeba jest matką wynalazków

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj