Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam prase krone 10-16 w której przewód od sterownika do prasy wkręcił sie i został wyrwany. Wtyczka z prasy i sterownik sa całe. W sterowniku są dwie kości, jedna 12 pin, z kyórej wychodzi 12 kabli, a dróga 6 pin, z której wychodzą 3 kable. Posiada ktoś opis tych pinów? W serwisie powiedzieli za ten kabel 2000zł Z góry dziękuje.

Opublikowano

witam nie chciałem zakładać nowego tematu bo mam jedno pytanie czy można prasować prasą krone 10-16 bez sterownika jeżeli jest ona w niego wyposażona np. zepsuł mi się sterownik i go odpinam i jadę w pole

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez cantstop
      Chciałbym kupić przyczepe: Krone HSD 5001.Jakie opinie on niej macie,na co zwracac uwage przy kupnie oraz przydałyby mi sie jakieś ogolne wskazowki bo jestem kompletnie zielony w tej kwestii.

• Przez dmnk217
      Witam.
      Mamy problem z ładowaczem MX t-10. Dokładny model na zdjęciu. Podczas pracy jest ok tzn. jak sie podnosi czy opuszcza. Na postoju strzela cyklicznie przewód zaznaczony strzałką na zdjęciu. Co może być przyczyną?

• Gość
      Przez Gość
      Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
    • Przez Luki1988
      Panowie remontowałem podbierak w prasie, łożyska, rolki i część palcy. Czy to normalne że niektóre palce mimo ze są proste ocierają miejscami o blachy? Trochę mnie to irytuje. 
      Szczególnie brzeżne palce ocierają..
    • Przez ziom5588
      Witam forumowiczów mam do was pytanie czy ktoś posiada instrukcję obsługi do prasy Carraro Rekord papierową lub w pdf , za pomoc bym był wdzięczny..
  • Dodaj nową pozycję...
v