-
Podobna zawartość
-
Przez witch
Witam mam mf 6290 i ciagnik po odpaleniu na zimnym nie działa przedni napęd podczas hamowania a gdy ciągnik się rozgrzeje chwile pochodzi w polu przedni naped działa gdy nacisne na pedał hamulca co to może być? Myślałem ,że może coś z elektrozaworem albo cewką
-
Przez maly2000
Witam!
Mojej Renówce coś zaczęło dolegać, na biegu jałowym zauważalne są delikatne skoki obrotów silnika, niewielki co prawda bo o około 20-30 obrotów. Ponadto jak silnik jest zimny to obroty utrzymują się lekko powyżej 700, zaś jak się rozgrzeje w pracy to na biegu jałowym spadają do okolicy 600. Sprawdzane filtry przewody i wszystko i nic nie widać, pompka paliwowa też wymieniona. Zaczeło się robić też tak, że w czasie transportu nie miał siły jechać, powoli się wkręcał na obroty, a lekka górka i pustych przyczep nie miał siły w ciągnąć. Miał ktoś podobne objawy i jest w stanie coś doradzić.?
-
Przez lgruchala
Jaki polecacie używany ciągnik o mocy ok. 200 km w cenie tak do 200 tysięcy? Osobiście zastanawiam się nad fendem. Słyszałem bardzo dobre opinie o fendt 924 vario. Moc przewyższa założenia ale podobno bardzo dobry ciągnik. Co wy sądzicie? Chodzi mi zarówno o awaryjność jak i o spalanie, cenę, komfort pracy.
-
Przez DeutzFahrAgroplus85
Pomocy.
Posiadam od niedawna ciągnik Deutz Fahr Agroplus85 z rocznika 2000 typ D11S.
Problem polega na tym, że nie ma mocy i kopci na czarno.
Zrobione zostały wtryski, uszczelniony kolektor dolotowy i intercooler, a problem nie zniknął. Turbo Ok.
Spotkał się ktoś z was z takim problemem? Bądź ma jakiś pomysł?
-
Przez witch
Witam problem jest taki EHR nie reaguje, przełącznikiem daje na opuszczanie i brak reakcji świeci dioda,próbowałem awaryjnie opuścić ,ale nic się nie dzieje.
-

Rekomendowane odpowiedzi
DF Agrotron 120mk3 podniesienie mocy ale jak?
Claas Arion 450