Jaki kombajn polecicie za 35 tyś
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez yacenty
Hejka,
czy ktoś z was dokładał we własnym zakresie 2 komplety lamp aby uzyskać oświetlenie 360st?
Moja kabina ma miejsca na boku kabiny i wewnątrz z przodu.
Pytanie jest takie czy w brakujących miejscach jest wyprowadzona wiązka okablowania czy trzeba coś pokombinować? Coś dokładać czy ewentualnie pociągnąć tylko prąd kablem z lampy obok?
-
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Przez szymek
Sprzedam kombajn zbożowy bizon ZO56 z 1995r z sieczkarnia oraz wózkiem na heder.kombajn 20 lat w naszym posiadaniu znamy go na wylot.Garazowany ,po każdym sezonie nie myty. Silnik 5 lat temu robiony w Andrychowie nie pobiera grama oleju nie grzeje sie. Pracował na 30hektarowym gospodarstwie. Więcej informacji udzielę przez tel:519863005.Jeśli nie odbieram poproszę o SMS oddzwonię. Cena 19.000zł
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Mercator 60 albo 50.
Kombajn ziemniaczany Anna Z-644