Skocz do zawartości
Rebel21

Kiełbasa swojska

Polecane posty

Moorgi    276

Ja robie cały czas tak samo, tzn zadna metoda, po prostu normalnie i odchodzi zawsze :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

banan575    104

A mi sie wydaje ze to zalezy od procesu wedzenia i jak jest przygotowane mieso kielbasiane i czy kiszki sa dobrze wyprawione.

 

Ale gdy dobrze uwedzona to kiebasa ze skorka smacznie smakuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Huberto89    34

Wędzenie może też coś mieć do rzeczy ale wydaje mi się że w głównej mierze zależy od długości wyrabiania. Im dłużej tym mięso się bardziej klei do siebie jak krótko to się sypie i pozostaje na skórce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tedizetor56    94

A mi sie wydaje ze to zalezy od procesu wedzenia i jak jest przygotowane mieso kielbasiane i czy kiszki sa dobrze wyprawione.

 

Ale gdy dobrze uwedzona to kiebasa ze skorka smacznie smakuje.

a mi jak trzeba to sama schodzi :rolleyes:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

:rolleyes:

Edytowano przez makary

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rebel21    22

tak o zrywanie skórki he ale nie z własnej kiełbasy jak tu co niektórzy zaczeli podteksty sypac he he:) nom długo wyrabiamy i własnie nie schodziła ostatnio nie wiem od czego to zalezy słyszałem ze troche cukru trzeba dac ale czy to prawda to nie wiem zobaczymy:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
M4t3usz    30

Hahahahah, czytam ten temat i sie brechtam....przeczytajcie kazda wypowiedz, nooormalnie hahah.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

:unsure:

Edytowano przez makary

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×