Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Brian95

Plastikowe błotniki tylnie 914

Polecane posty

Brian95    0

Witam ostatnio na allegro spotkałem ursusa 914 z plastikowymi tylnymi błotnikami.

Pytałem się właściciela o jakiego ciągnika je zamontował lecz nie otrzymałem odpowiedzi.

Chciałem się zapytać was czy poznajecie te błotniki?

<img src="http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/37/85/43/2737854365_1" alt="" style="display: inline-block; position: absolute; top: 0px; left: 499.5px; visibility: visible; width: 270px; height: 360px; ">

<img src="http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/37/85/43/2737854365" alt="" style="display: inline-block; position: absolute; top: 0px; left: 499.5px; visibility: visible; width: 270px; height: 360px; ">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

szymon09875    165

W każdym sklepie z czesciami do ciagnikow podajesz tylko rozmiar opon i masz błotniki tylko samemu trzeba wiercic otwory

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez Grandzik
      Kupie ursusa 1224 w woj podlaskim, zadbanego i w pełni sprawnego
    • Przez ZimowyZolnierz
      Witam, stoję przed zakupem kolejnego ciągnika do firmy, wywóz nieczystości płynnych, w zimie odśnieżanie, koszenie nieużytków. Do teraz raczej stawialiśmy na zetora ale potrzeba czegoś mocniejszego niż 7745. Na co zwracać uwagę w ciężkiej serii.
    • Przez ma29
      Mam problem, od dwóch dni chcę wyciągnąć półosie z tylnego mostu w Ursusie 2812.Prosiłbym o podpowiedz może ktoś Wyjmował?
    • Przez jackob1997
      Witam wszystkich obecnych na forum.
      Mam problem z odpaleniem ursusa,sytuacja wygląda następująco;przedwczoraj chciałem odpalić ursusa i w momencie naciśnięcia przycisku rozrusznika padły akumulatory,wczoraj podłączyłem akumulatory do ładowania i próbuję odpalić i znowu ten sam cyrk.Przejrzałem całą instalację i wszystko jest dobrze podłączone niema żadnego luźnego przewodu (przewody od startera  również sprawdzone-wszystko ok).Moim zdaniem winny jest elektromagnes rozrusznik (jest to rozrusznik z reduktorem),a co to może być waszym zdaniem.Czekam na odpowiedzi,z góry Dzięki  
    • Przez jackob1997
      Witam wszystkich obecnych na forum.
      Mam problem z odpaleniem ursusa,sytuacja wygląda następująco;przedwczoraj chciałem odpalić ursusa i w momencie naciśnięcia przycisku rozrusznika padły akumulatory,wczoraj podłączyłem akumulatory do ładowania i próbuję odpalić i znowu ten sam cyrk.Przejrzałem całą instalację i wszystko jest dobrze podłączone niema żadnego luźnego przewodu (przewody od startera  również sprawdzone-wszystko ok).Moim zdaniem winny jest elektromagnes rozrusznik (jest to rozrusznik z reduktorem),a co to może być waszym zdaniem.Czekam na odpowiedzi,z góry Dzięki 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.