Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez Dudus_
      Witam
      Posiadam kombajn Claas dominator 58, podczas zmiany biegów, zmniejsza się prędkość. Co to może świadczyć, jak to naprawić.
    • Przez Rafi1
      Witam ostatnio zalupilem claasa dominatora na vx z 1999 roku kabina lexionowska i mam problem bo nie moge wyłaczyc hedru bez wylaczenia mlocarni  najpierw wlaczam mlocarnie i moge wlaczyc i wylaczyc przyciskiem n jesli zalacze rowniez heder to potem samego hedra nie moge wylaczyc i teraz pytanie do was czy tak w tych mogdelach jest czy cos jest nie tak prosze o odpowiedzi i rady urzytkownikow takiej maszyny 
    • Przez michalzetor93
      Witam, mam pytanie czy nie macie problemu ze stawiaczem bel w prasoowijarce Claas Rollant 355 Uniwrap tzn czy zawsze stawia bele i czy nie rozrywa folii ? Może macie przeprowadzane jakieś modyfikacje aby lepiej spełniał swoje zadanie ? Stawiacz wykonany dokładnie na wzór oryginału przez firmę z Zambrowa.
    • Przez arsz63
      Witam mam pytanie odnośnie kombajnu Claas dominator 85 mam taki problem wczoraj jak wjechałem pierwszy raz w rzepak to obroty młocarni nie chciały zejść do 600 obr tylko zatrzymywały się na 700 obr i więcej już nie chciały iść co może być nie tak ? Drugie moje pytanie jest takie że nie wciąga rzepaku od razu mimo tego że mam założony stół co może być tego przyczyną dodam że rzepak kosze pierwszy raz ?
    • Przez LUKAS616
      Mam claasa dominatora 88s. Ostatnio popsuł mi się rozdzielacz. Rozebrałem go i okazało się, że był pęknięty talerzyk sprężyny. Włożyłem go i problem polega na tym, że jak przesunę dźwignię sterowania do przodu ( np. opuszczanie hederu) to drążek sam wraca na położenie neutralne (działa sprężyna), a jak przesunę dźwignię w drugą stronę (podnoszenie) to dźwignia pozostaje w tym położeniu i nie wraca do neutralnego położenia. Czy ktoś miał podobny problem i podzieliłby się co jest nie tak.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.