News
-
Podobna zawartość
-
Przez patrykfor
Witam koledzy którą firmę polecacie do wyposażenia tuczarni Zootech ,wesstron czy hog slat
-
Przez walkowiak7340
Witam was Agrofotowicze! Do teraz zboże śrutowałem u wujka, ale chciałbym się usamodzielnic. Dziennie śrutowałbym jakieś 80-100kg ziarna. Jestem zdezorientowany bo przejrzałem wiele, wiele ogłoszeń. Liczę że mi pomożecie
Z góry dzięki
-
Przez mareknh
Zakładam ten temat, aby dowiedzieć się, czy warto takowy zastosować. Mianowicie mamy zamiar zrobić nową porodówkę i właśnie taki system byłby chyba najlepszy. Ponieważ kojce jarzmowe ograniczają lochę, a to jest dla niej stresujące. Macie tu link: SKP Dodam, że nas interesuje ten kojec na ściółce.
-
Przez Mateusz1997
Witam jakie macie doświadczenia co do ruszt plastikowych? Czy lochy mogą być na rusztach dla warchlaków czy zbyt mocno będą się ślizgać? Ruszta dla warchlaków są w bardziej atrakcyjnej cenie i bardziej dostępne.
-
Przez turbogrocho49
Hej mam pytanie, jaki dozownik do leków wybrać, do swojej chlewni, ostatnio byłem w polnet to za dosatrona De25re czy jakos tak 1150 brutto mi mi krzyknęli. A moze inna firma jest godna polecenia, jak cenowo, sie przedstawiaja inne oferty. Piszcie co macie i co polecacie? Do miesiaca musze miec juz go zamontowanego na chlewni
-