Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
MACIEEK1910    0

Problem pojawia soię od jakiegoś czasu. Jak ciągnik postoi troche (ostygnie) sprzęgło robi się bardzo miekkie i nie reaguje nie można wbić biegu. Żeby wbić bieg trzeba zgasić ciągnik. Ale jak troche pochodzi to spowrotem wraca i działa prawidłowo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

micro16    21

Zapewne bedzie sie znajdowal z prawej strony pod kabina, mniej wiecej na wysokosci deski rozdzielczej, jakby to powiedziec powinno takie cos wystawac, cos podobnego do tej zwory co zakladasz elektromagnes, tylko ze tam sie nic nie zaklada, po prostu bierzesz cos cienkiego, delikatnie wciskasz i trzymasz zeby olej lecial, upusc jakies 200-300ml i zobacz czy bedzie dobrze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kravter    36

tez to mam zapowietrzone jest tylko ze u mnie jak postoji przez cala zime to tak sie rokbi (po wymianie pompy)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wacek303    0

czy powodem ślizgania sprzęgła po nagrzaniu silnika może być zapowietrzenie układu ,gdy jest zimny jest ok

Edytowano przez wacek303

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
micro16    21

U mnie tez w 6120 bylo podobnie tylko ze nawet na zimnym sie troche slizgalo, odpowietrzenie sprzegla pomoglo:) wiec sprobowac CI nie zaszkodzi:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×