-
Podobna zawartość
-
Przez MafiaLolek
Jak posiac jeczmien ozimy? Chodzi głównie o ustawienie siewnika konnego, na ile go ustawić, mam piątą klasę ziemi i 250 kg do siewu, musze posiać 1,34 ha
-
Przez GrzegorzKulawiecki
Witam, co polecicie na jesienny oprysk na chwasty, pszenżyto śiane 15 września, w tamtym roku pryskalem snajperem, a może jakieś łączenie środków??
-
Przez MafiaLolek
Witam, posiałem niedawno jęczmień ozimy nie dawałem żadnego nawozu jak do tej pory ani oprysków. Robi się coraz bardziej żółty co robić ?! Klasa ziemi to 5.
-
Przez mlody5674
Witam chce kupić owijarkę samozaładowczą i mam dylemat która wybrać, słyszałem ze Sipma jest troszkę lepsza od pronra, ktoś miał doświadczenie z tymi owijarkami proszę o wasze opinie która wybrać żeby można było pracować bez awaryjnie, z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam !
-
Przez Damian71311
Witam jestem w trakcie napraw hamulcy w c-330 problem polega na tym że któś kiedyś złożył być moze tak było od nowosci bo z tego co czytrałem w pierwszych wersjach tak wychodziło a mianowicie chodzi o ten oring co idzie w tą tulejkę moje pytanie polega na tym czy ktoś powie jak to złożyć te 3 elementy co są na zdj ? z góry dziękuje za pomoc
-