Ceny ciągników grupy AGCO (Fendt i Massey Feruson)
Przez
coolman111, w Ceny maszyn
-
Podobna zawartość
-
Przez Damianek20
Witam, proszę o opinie użytkowników pług jedno belkowy unia tur 3+1 lub agro masz 3+1 wady zalety , czy lekko się nim pracuje i czy dobrze kryje resztki . Z góry dziękuję
-
Przez danielhaker
Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
Kontynuacja tematu:
-
Przez janecki98
Witam. Mam Zetora 5211. Na początku wymieniłem w nim wyświetlacz ciśnienia oleju, ale znowu przestał pokazywać. Mogę prosić o jakieś porady gdzie szukać problemu? Czy to gdzieś w instalacji czy kwestia wyświetlacza?
-
Przez ENDURAK91
Tak jak w tytule mam na sprzedaż opryskiwacz Woprol proton 1500l belka hydrauliczna 15m , koła 9.5-36, błotniki, oświetlenie, przyłącze hydrantowe, głowice 4 pozycyjne, komputer arag bravo 400s.
Od 2 lat nie używany, stan bardzo dobry, bez rdzy ani uszkodzeń ma wypryskane coś ok. 700ha.
Ile mogę cenić taki opryskiwacz?
-
Przez Rafik0218
Witam zamierzam z tatą kupić kombajn claas dominator 85 i poszukujemy do niego stołu do rzepaku na heder 3.9m w granicach 8-9tyś jest ktoś kto w stanie polecić jakąś kose w takiej cenie z góry dzieki
-