-
Podobna zawartość
-
Przez IgorZadarnowski
Witam mam problem z hydraulika od jakiegoś czasu świeci mi się ta kontrolka po lewej stronie od hydrauliki
1. LAMPKA KONTROLNA (pomarańczowa) FILTRA CIŚNIENIA OLEJU HYDRAULICZNEGO Filtry i olej zostały wymienione i teraz przy kiprowaniu czy podnoszeniu ramion słychac wycie. Uprzedzam wiem może to być pompa lecz tam jest pompa tłoczkowa i ona niby nie wyje tak mi majstry mówili, lecz jakieś zawory oddają taki niby głos tylko ze nie wiem gdzie ich szukać może ktoś się spotkał z takim problemem i pod powie. Chodzi o to że pompa nie kosztuje 5 tys zł tylko 15tys i chce wszystko posprawdzać żebym nie kupił pompy a okaże się że dalej będzie to samo. Pozdrawiam
-
Przez Sfazowany
Witam
Mam pytanie tego typu chciał bym troszkę przerobić swojego Zetora a mianowicie chodzi mi podnośnik chciał bym zrobić na rozdzielaczu zewnętrznym ale wszystkie filmiki które są na yt to tylko z Ursusa c360 nic nie mogę znaleźć na temat Zetora
-
Przez LucjanD
Witam, kupiłem JD 6300 okazało się że hydraulika pod obciążeniem nie działa ma tylko 50bar wymieniłem olej filtry i dalej to samo okoliczni fachowcy stwierdzili że pompa do regeneracji i tak zrobiłem. Po tak zwanej regeneracji zamontowalem jakby trochę lepiej podnośnik podnosi ale na wyjsciach hydraulicznych ledwie 80bar,czy uklad mógł się zapowietrzyc? Co mogę zrobić?
-
Przez Lachim
Witam jest ktoś może zainteresowany kupnem rozdzielaczy kierunkowych posiadam 3 sztuki nowe i mi zalegają
-
Przez adasku10
Od pewnego czasu zauważyłem, że moja c330m slabo podnosi. Olej jest.
Nigdy nie byly robione rozdzielacze. Pytanie, który rozdzielacz odpowiada za podnoszenie Ten na dole pod siedzeniem z prawej strony czy ten co na blotniku ?
Proszę o jakies sugestie, czy moze przed naprawą jakies inne rzeczy sprawdzic ?
Prosze też o ewentualne polecenie firmy do regeneracji bo nowy to za duze koszty.
-