Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różnica w cenie z tego co pamiętam w ubiegłym roku wynosiła ok. 3 tyś. złotych na korzyść 24x24, ale ja osobiście do tego ciągnika wybrałbym skrzynię eco-shift 17x16, dlatego że pozwala ona na jazdę z prędkością 40 km/h przy 1900 obr/min.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Steyr 9095MT na szerszym ogumieniu 540#65Rtył, 440#65R przód. pełne wyposażenie. Cena 175000netto :) zamówiony na początek wrzesnia :P

Edytowane przez Didi
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Rzeczywiście,nie można już zamawiać.Asprim z Niedżwicy Dużej miał jeszcze trzy sztuki i właśnie jeden "zaklepałem" w miniony poniedziałek ;)

Opublikowano

Witam, Panowie , czy orientujecie się w jakiej cenie można kupić Pume 170 na skrzynie Eco z amortyzacją . Ja dostałem ofertę na 360 netto wraz wyświetlaczem AFS 300 i EHR.

Wiecie może w jakich cenach były Pumy 210 z amortyzacją osi w 2011 , bo mam ofertę też na taką z 2011 za 340 netto ?

Pozdrawiam

Opublikowano

NH 7.185 z nastepującym wyposarzeniem: TUZ, amoryzowana oś, skrzynia Auto Command 40km/h, klimatronc, opony 650. Cena 286 tyś netto.

To ja podam mój odpowiednik tej samej mocy:) NH t6070 z wyposażeniem:

-przedni tuz

-amortyzowana oś

-range command 40km/h

-klimatronic

-opony 650

Cena około 285 tyś netto

nie ma już podziału na wersje, teraz jest jedna wersja nh t6 :)

No ale zwykłe t6000 np.delta plus czy coś możesz jeszcze kupic:)I będą jeszcze przez dłuuuuugi czas:)

wie ktoś morze ile kosztuje new holland t6070 power command z podłokietnikiem SideWinder™ II

Ja wiem ile kosztuje t6070 range command około 285 też z side winterem:)

Wiem bo sam takim jeżdze i jest spox

Opublikowano (edytowane)

Witajcie!

Interesuja mnie ceny ciagnikow 80-100km.

Steyr 9095Mt - full opcja + tuz i opcja na szerokich kapciach rewers bez sprzegla klima.

Case jxu 95 - full opcja + tuz i opcja na szerokich kapciach rewers bez sprzegla klima.

New holland t5.95 -full opcja + tuz i opcja na szerokich kapciach rewers bez sprzegla klima.

Edytowane przez mateos355
Gość Profil usunięty
Opublikowano

mateos 355. Mogę coś rzec na temat Steyr 9095 właśnie w takiej kompletacji jak piszesz.One są wszystkie w full opcji (po za oponami no i tuzem)Cena 175000 netto. ^^

Opublikowano

Witam od tego roku nie ma już w produkcji t6000 oraz t5000 tylko t6 i t5 ja za t6.175 skrzynia 16x16 amortyzacja przedni tuz i wom z przodu 2 wyjścia

hydrauliczne za 288 tyś. brutto

Jaka jest cena new hollanda t5.95 z turem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v