Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zdjęciu z wyświetlaczem ciekłokrystaliczny m nie ma auto brat tylko wyłącznika w analogowym nie widać przycisków na zdjęciu więc trudno określić.

Jak wygląda przycisk od auto jest u mnie w galerii.

Opublikowano

Witam,

Ceny ciągników wyjściowe NETTO :

Pierwszy przedstawiciel,

- Case Farnall 95A + 2 zawory między osiowe i joystick, silnik 3,4 L,  Euro 3, PRZEKLADNIA 12X 12 POWERSHUTTLE, oś przednia na 2 siłowniki wzmacniana, przedni TUZ  = 168tyś

- Steyr Kompakt HILO 4085, silnik 3,4 L, Euro 3, PRZEKŁADNIA 24X24 HI-LO ECO, REWERS I WOM ZAŁĄCZANY ELEKTRO HYDRAULICZNIE, DŹWIGNIA Z MULTI CONTROLEREM + 2 ZAWORY  MIĘDZY OSIOWE ZAWORY HYDRAULIKI ZEWNĘTRZNEJ Z JOYSTICKIEM I PRZEŁĄCZNIKIEM 3, 4, i 5 FUNKCYJNYM, przedni TUZ = 179 tyś

- Steyr Kompakt HILO 4095, Euro 3, silnik 3,4 L, PRZEKŁADNIA 24X24 HI-LO ECO, REWERS I WOM ZAŁĄCZANY ELEKTROHYDRAULICZNIE, przygotowany pod ładowacz, pneumatyka, przedni TUZ  = 175 tyś

- Ładowacz czołowy Sonarol snr300 bez joystica i rozdzielacza = 15200 zł,

- Ładowacz czołowy Sonarol snr300 + joystic + rozdzielacz = 16700 zł

Drugi przedstawiciel,

- NEW HOLLAND TD5.85 – MOKRE SPRZĘGŁO  , PRZEKŁADNIA 12X12 – REWERS POD KIEROWNICĄ , ŁADOWACZ CZOŁOWY 1600 KG UDŹWIG, HAMULEC PNEUMATYCZNY PRZYCZEP 1 I 2 OBWODOWY = 163 tyś,

Trzeci przedstawiciel,

-Case Luxxum 100 Demo powyżej 211 tyś,

- Case Farmall A75a - chyba podstawa- 116 tyś,

Czwarty przedstawiciel.

- Case Farmall 105C Hilo z ładowaczem czołowym STOLL FZ 20, skrzynia biegów 24x24 2 stopniowy POWERSHIFT, przedni tuz + wom sterowany mechanicznie + złącza Elektryczne = 203 tyś

Czy te ww, ciągniki  mają już DPF czy któryś jest jeszcze bez DPF-a.

Który z ww ciągników najlepiej wybrać pod Ładowacz Czołowy. Ciągnik ten Nie będzie procował w Gospodarstwie rolnym tylko będzie używany w zastępstwie wózka widłowego / ładowarki teleskopowej. Mam stałą robotę - Trak przewoźny - na tartaku. W ciągu dnia może popracuje 3-4 razy po 15 - 20 min. Mam wózek widłowy - potrzebne jest UDT, uprawnienia, a na Ciągnik Rolniczy z Przednim Ładowaczem już NIE.

Ładowarka rolnicza WEIDEMANN model T6027cc70 PREMIUM = 56 tyś EURO,

Ładowarka rolnicza WEIDEMANN model T5522 = 56  tyś EURO

Dzięki za pomysły i sugestie. Mariusz

Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.10.2019 o 23:30, sumek666 napisał:

Czy ElectroCommand w T5 i T6 to te same skrzynie? 

Serwisanci twierdzą że w przypadku przedliftowych bebechy te same ale obudowa inna w poliftowych nie interesowałem się. Różnica na pewno taka że T5 nie ma opcji AUTO (przynajmniej przedlift) a to super sprawa bo mi już milion razy zgasł przy opryskiwacza jak zapomnialem że mam wysoki bieg...

Edytowane przez alvaroalvaro78
  • Thanks 1
Opublikowano

Mam ofertę na New Holland T7.165S miękka oś, przedni TUZ, 4 pary wyjść hydr. na 300 tys. netto, wydaje mi się drogo, ktoś orientuje się w cenach?

Opublikowano

Co do skrzyni to nie ma wyboru, jest tylko RC, 19/6. Case jest zawsze trochę droższy więc nic dziwnego, że masz to w podstawie za te cenę. 2 lata temu te ciągniki były blisko 50 tyś tańsze gdy wchodziły na rynek, ta podwyżka to przegięcie.

Opublikowano
Dnia 24.10.2019 o 08:53, alvaroalvaro78 napisał:

Serwisanci twierdzą że w przypadku przedliftowych bebechy te same ale obudowa inna w poliftowych nie interesowałem się. Różnica na pewno taka że T5 nie ma opcji AUTO (przynajmniej przedlift) a to super sprawa bo mi już milion razy zgasł przy opryskiwacza jak zapomnialem że mam wysoki bieg...

Mój T5 110  jest z 2017 roku i nie mam  automatyki skrzyni ale była możliwość  opcji  dealer mi nie zaproponował.... orientuję się ktoś ile to kosztuję i  czy to jest ta sama skrzynia tylko z dodatkową elektroniką ? Ma tylko coś takiego że jak dojeżdżam np do skrzyżowania na sprzęgle sam zmienia biegi na niższe  aby można było swobodnie ruszyć. Można też zaprogramować aby do przodu jechał np na 7 biegu a do tyłu na 5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v