-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
-
Przez Damjan1999
Witam. Chodzę do pracy od 7 do 15 chciałbym dodatkowo zarobić do pensji coś. Moje pytanie brzmi czy kupno cielaka co miesiąc jednego i później sprzedarz na mięso jak urośnie będzie dobrym dorobkiem do wypłaty?? Proszę o doradzenie opinie
-
Przez miczurro
Szukam sprawdzonych firm zajmujących się skupem bydła, nigdzie na forum nie znalazłem takiej listy. U kogo sprzedajcie bydło? Polecajcie tylko sprawdzone firmy. Od siebie mogę polecić Dąb-Pol, chociaż rzadko korzystam z pośredników to akurat sytuacja tego wymagała. Naczytałem się o nich różnych głupot w internecie i to jakiś stek bzdur jest. Zważyłem wszystko dzień wcześniej i jak przyjechali następnego dnia to waga u nich pokazała dokładanie to samo co i u mnie. No i najważniejsze nie wystawili jak pewien jegomość, którego wypadałoby widłami pogonić.
-
Przez Mrówka9438
Chciałabym się zapytać czy da się utrzymać z 10 krów? Chodzi mi o rasę białogrzebietą.
-
Przez Weronika20
Witam mam pytanko do was opłaca się czy mania 1 krowy na produkty mleczne mam 2 h pola i łąkę na siano
-