Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez Dzejms281
      Witam, podnośnik nie działa tylko przyciskami z błotników można podnosic. co to może być??
    • Przez RafaSzymanik
      Witam. Piszę w imieniu znajomego. Mianowicie nie działają mu światła w Renault, działa tylko stop i kierunkowskazy, a reszta nie działa. Mówił że bezpieczniki wszystkie są dobre. W jednym miejscu są tylko bezpieczniki czy jeszcze gdzieś są? Jaka może być przyczyna nie działania tych świateł?. Z góry dzięki za pomoc.
    • Przez majes
      Da sie w aresie 550 zwiększyć moc silnika? Robil juz ktos cos takiego?
    • Przez Novo181818
      podnośnik mam na ehr, czasem podnosi bez problemu a czasem występuje takie zjawisko jakby coś się zacinało albo coś się przytykało. nieważne czy podnoszę guzikiem czy pokrętłem. jak użyje pokrętła i tak nie chce podnosić to daje trochę w dół i znów do góry i podnosi. gdzie szukać problemu bo przed robotami chce to zrobić. Drugie pytanie mam takie bo potrzebuje kupić łącznik centralny do niej i zauważyłem jak pożyczałem od znajomego że musiałem go dość mocno rozkręcać żeby mieć dobrze ustawioną maszynę. Jakie u was pracują przy Reniach łączniki lub proszę o jakiś link do jakiegoś sprawdzonego. szukam zwykłej na gwincie tylko bardzo masywnej
    • Przez grzesiek10314turbo
      Witam. Od jesieni mam problem z renault. Zaczeła mi głośno pracować pompa hydraulikii po 3-4 godz pracy skrzynia biegów była ukrop, ciągnik ciężej odpala i jest o te jakby  kilka KM słabszy. Natomiast wszystko czyli podnośnik wyjścia hydr, i wspomaganie działają okey.  Więc pierwsze co zrobiłem to wymieniłem 2 filtry hydrauliki. Nic to jednak nie dało i jeździlem dalej. Ostanio zabrałem się za to i wykręciłem orbitrol zawiozłem do sprawdzenia- okazał się okey. Mechanik przeczyścił mi ten zawór od powrotu z orbitrola który rozdziela strumień na skrzynie i pompę. Nic to jednak nie pomogło. Idąc dalej zmieniłem olej z Agrola STOU na nowy taki sam i zakupiłem nową pompę hydrauliki . Założyliśmy i efekt jest taki że już nie wyje a jakby teraz gwiźdze jeszcze głośniej bo  pompa generuje większe ciśnienie, a usterka jak była takdalej gdzieś tkwi. 
      Załamuje juz ręce na tą maszynę. Może wie ktoś coś na ten temat. 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.