Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez pitermtk
      U nas na wsi rolnicy mają przeważnie Anny i Bolko Ja mam akurat Bolko
    • Przez Kamil97
      Jakie znacie sadzarki i jaki Waszym zdaniem są najlepsze, i łatwo o nie do części i, które się najczęściej nie psują??
    • Przez Danielkoltun
      Witam , trochę przewałkowałkowałem tematów o stollu ale nie znalazłem odpowiedzi , mianowicie kombajn nie reaguje na ruch tym automatem prawo , lewo , góra i dół nic się nie dzieje . Jak biorę z joysticka to wszystko działa normalnie i przy braniu Lewo\Prawo na tych czujnikach ( czerwonych ) zaświecają się diody , tak samo gdy opuszczam na dolnym czujniku się zaświeca dioda a jak biorę do góry to zaświeca się dioda w takim palcu nad tym czujnikiem . Problem jest taki ogólnie że zero reakcji , tak jakby napięcie nie dochodziło . Może ktoś z was miał coś podobnego ? , z góry dziękuję za każdą wskazówkę . 

    • Przez topfarmer
      Cześć
      Mam problem z moim kombajnem grimme lk650 i nie wiem jak go rozwiązać.
      Podczas kopania ziemniaków i przejechaniu dosłownie kilku metrów pod plastikową rolkę podchodzi kamień ( około 3 cm) i blokuje całą taśmę boczną podajnikową. Sprawdzałem w katalogu wszytko jest na swoim miejscu , rolki praktycznie nowe. W załączniku przesyłam zdjęcia.
      Czy ktoś z posiadaczy tego modelu spotkał się z takim problemem?
      Dodam że ogólnie w tamtym miejscu gromadzi się bardzo dużo łęcin, ziemi itp. Czy jest to normalne?
       



    • Przez Rutek127
      Mam problem ze swoim neptunem.Objawy: brak rekcji siłowników po dłuższej pracy (6-7 h), zauwazalne sa jednie małe i powolne ruchy.
      A teraz postaram sie opisac problem, gdy zaczynam prace wszystko jest ładnie pięknie ale zazwyczaj po dłuzszej pracy siłowniki odmawiaja posłuszenstwa, rakacja jest taka sama przy niskich jak i wysokich obrotach, ciezar załadunku nie ma znaczenia czyli pompa raczej okej. Jedyne co pomaga to zast bujanie dzwignia od zaworu sterujacego przy koszu, po pewnym natrafienu zaczyna wszystko działac. filtr wymieniany na koniec poprzedniegosezonu(czyli przkoal około 2,5 ha do tej pory) wydaje mi sie ze to wina własnie wczesniej wspomianego zaworu sterujacego ale chce sie poradzic moze ktos juz miał taki przypadek poniewaz jak szukałem cen tego zaworu to jest cos koło 500 zł wiec nie chciał bym strzelac w ciemno. elektormagnesy sa wporzadku. Prosił bym o pomoc bo buraki czekaja do kopania . pozdrawiam
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.