News
-
Podobna zawartość
-
Przez _Rolniczka_
Witam mogę prosić o spis wymaganych dokumentów prowadzonych przez rolnika w gospodarstwie rolnym potrzebnych podczas kontroli
-
Przez PatrykReich
Witam, mam pytanie odnośnie przetargu na grunty rolne. KOWR wystawia na licytację działkę, która leży w sąsiedztwie mojej działki, jestem jej właścicielem. Na przetargu będzie wielu chętnych na tą działkę, Czy mogę się starać aby wydzierżawić tą działkę bez licytacji i w jaki sposób ?
Kiedyś, gdzieś w TV mowili o możliwości odstąpienia od licytacji lub przetargu jeżeli napisze się podanie do dawnego ANR jeżeli się sąsiaduje z tą działką i jest się jej właścicielem.
-
Przez turysta246
Witam!
Czy osoba posiadająca gospodarstwo rolne powyżej 1 ha może się zarejestrować w urzędzie pracy jako osoba bezrobotna?
Czy musi podpisać umowę dzierżawy i dopiero wtedy może się zarejestrować?
-
Przez poosa21
Co wiecie na temat tego RODO bo czytając te przepisy to nawet wystawiając fakturę lub inny dokument trzeba przestrzegać przepisów zawartych w tych rozporządzeniach.
-
Przez karol
Zapraszam do wypowiadania się na temat prowadzenia rozrachunków z tytułu VAT w gospodarstwach rolnych. Jakie są Wasze doświadczenia?
-