Jaki to kolor RAL? [kolory wybranych maszyn rolniczych]
Przez
fliegl, w Zrób to sam
-
Podobna zawartość
-
Przez mirek4321
Chciałbym wykonać pasy - bruzdy pod sosnę na niewielkim fragmencie nieużytków. Myślę aby je zrobić pojedynczym pługiem na dwa razy tak aby miały 40-50 cm. Widziałem małe pługi do tego celu ( na zdjęciu) ale to koszt .... 8 tys. zł. Może ktoś ma jakiś inny pomysł ? Np. zespawać dwa pługi lewy i prawy i zamocować na ramie pługa plus tarcza tnąca na środku. Czy raczej dać sobie spokój i pojedynczy pług zrobi robotę.
-
Przez mamkfullka
Witam, z racji tego że z ciągnika nie widać za bardzo tego czy łyżka jest w poziomie czy nie jak i inny osprzęt mam zamiar zrobić wskażnik pochylenia łyżki, ktory będzie sygnalizował położenie łyżki np. na wskażniku słupkowym led bądż sygnalizował w kabinie dźwiękowo że łyżka czy widły są w poziomie. Puszke będzie sie mocowalo na euroramce i w zalezności od osprzętu będzie mozna zrobić reset w pozycji poziomej i czujnik będzie to pamiętal i póżniej w tej pozycji będzie sygnalizował operatorowi że osprzęt jest w poziomie.
Wszystkie porady mile widziane czy lepiej zeby była sygnalizacja ledowa na łyżce czy np w ciągniku w kabinie ponieważ wlasnie sie za to zabieram robic,
-
Przez slawek4020
Witam potrzebuje wymiarów ,kątów w łyżce do tura ,ponieważ planuje ją zrobić przez zimę. Jak ktoś kupił nową łyżke to niech pomierzy mi się przyda;)Z góry Dzięki
-
Przez grkil
Witam, potrzebuje zrobić stelaż pod plandekę na wysokość 2 metry do przyczepy rolniczej, chodzi o to że mam podwójne burty, górne boczne są wachliwe, tylna się nieotwiera, chciałbym przyczepę wykorzystać do kopania ziemniaków, i potrzebuje plandeki, jak zrobić stelaż bym mógł otwierać boczne burty po zdemontowaniu tych górnych, ma ktoś tak zrobione, może ktoś podrzuci jakieś fotki, potrzebuje pomyslu
-
Przez kaczka_95
Proces budowy przyczepy jednoosiowej od projektu po wykonanie.
Wywrot trzy stronny.
Przyczepka głównie do małych prac brukarskich: tarasy, schody. Oraz do wożenia drewna.
-