Skocz do zawartości
jozef3

Nie działa napęd i żółw

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Żółw
jozef3    0

Witam! Może mi ktoś doradzi czy w MF 690 1989 r. wersja francuska znajdują się dwie pompy hydrauliczne bo podnośnik działa super a nie działa przedni napęd no i żółw i zając. Nie wiem jaka może być tego przyczyna bo po odkręceniu rurki od przedniego napędu olej podaje ale z bardzo małym ciśnieniem także można palcem utrzymać.Może ktoś się orientuje jak tam jest z tą hydrauliką. Z góry dziękuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jankes84    0

Napisze jak kazdy z "mądrych"-pompa zębata, Aczkolwiek, może też byc wina w małym poziomie oleju, zaje...nym filtrem oleju w tarczkach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rafal0079    1

ja myslę ze pompa lub pierścienie na wałku albo filtr zabity jak rozpołowisz traktor to odrazu powymieniaj tarczki i zobacz na hamulec womu a i sprawdz przewód czy jest szczelny co od pomy przez całą skrzynie idzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

jozef3    0

Dzięki za każdą radę tylko pompa,która napędza tura i podnośnik działa dość dobrze a nie ma ciśnienia na rurce przy przednim napędzie.Chodziło by mi czy są tam dwie pompki jedna oddzielna od przyśpieszacza i napędu a druga od hydrauliki.Czy jest tam może jakiś dzielnik czy coś w tym rodzaju

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×