News
Fortschritt dostępność części
Przez
Piotras, w Fortschritt
-
Podobna zawartość
-
Przez maciek916
mam problem z rozdzielaczem wygląda tak jakby się zacinał zawór i w pewnym momencie nie ma na nim ciśnienia i nic nie działa a wystarczy prze gazować i wszystko wraca do normy rozdzielacz jest elektrohydrauliczny i moje pytanie czy może wiecie polecić kogoś kto naprawia takie rozdzielacze mojej okolicy powiat Sieradz
-
Przez endrjuew
Witam wszystkich .Czytam forum od dawna z ciekawością i interesując sie Fortschrittem E154 znalazłem instrukcję .Jeśli komus się przyda to proszę bardzo...
09070858928.pdf
-
Przez kasek
witam koledze wyszły bokiem korbowody w mdw 524 , może ktoś wie kto by miał na sprzedaż taki silnik ?? Był bym bardzo wdzięczny , środek żniw a maszyna stanęła ......
-
Przez Piteriiv
potrzebuje pomocy odnośnie rozrusznika w forschnicie 514, rozrusznik kreci ale nie chce wypchnąć wirnika z zębatka - jak śrubokrętem popchnę to odpali w innym przypadku kreci i stuka o wieniec co moze być przyczyną - nie ma napewno tam automaty ja w tradycyjnym rozruszniku,
-
Przez johndeere975
Problem polega na tym, że w Fortschnitt E 514 sprzęgło najprawdopodobniej się skleiło (cały czas zasprzęglony biegi wchodzą ale bez sprzęgła) Ponoć bolączka tych kombajnów. W poniedziałek spróbuje jeszcze pojeździć tym kombajnem może puści, a jak nie to trzeba rozebrać. Chyba że macie jakieś inne rady. Czy u was wystąpił podobny problem? Jak go się ustrzec? Jak naprawić? Czy w czasie rozbierania trzeba na coś uważać ( widzę tam jakąś sprężynę- chyba). Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Mam jeszcze taką prośbę potrzebuję instrukcji obsługi i katalogu do tej maszyny. Mój adres pprzemekk8@wp.pl .
-