News
-
Podobna zawartość
-
Przez atomik
witam
czy ktoś z was bawi się w nawozy startowe koło nasion w postaci mikro granulatu, jakie firmy stosujecie, wasze opinie itd.
z opinii użytkowników tych co znam najlepiej chwalili timac physiostart cena 180 zł na ha wychodzi chyba. Sam miałem ochotę spróbować ale już mam posianą w tym roku kukurydzę.
Zapraszam do dyskusji
-
Przez Pawel2309
Mamy do zaoferowania podłoże po pieczarkach, które służy jako nawóz na pole, do sadu lub ogrodu.
Przywozimy samochodem ciężarowym z naczepą wywrotką popularnie zwaną patelnią o pojemności 40 metrów sześciennych.
Cena ustalana indywidualnie w zależności od miejsca dostawy jak i zamówionej ilości.
Przybliżona cena za patelnie- 550 zł w okolicach Białej Podlaskiej.
Wszelkich informacji udzielę telefonicznie- 881294622.
-
Przez roleeek
witam czy ktoś z rolników-forowiczów stosował RSM na czosnek ???? bo myśle ze jest to dobry nawóz azotowy ale nie wiem czy przypadkiem może poprzypalać czosnek.Z góry dziękuje za odpowiedzi.
-
Przez Patryczek96
Witam, jak w temacie, jakimi nawozami dolistnymi pryskacie jęczmień jary i w jakim etapie rozwoju jęczmienia. Stosujecie antywylegacze w jęczmieniu?
-
Przez Sebastian_cz
Do sprzedania sprawny rozsiewacz do nawozów. Więcej informacji pod telefonem 500 182 051.
-