Fendt 818 Vario... nie chce ruszyć
-
Podobna zawartość
-
Przez ziutek128
Witam, mam pytanko odnośnie wymiany opon na szersze. U mnie w ciągniku są tył 650/65r42 przód 540/65r30. Czy mogę założyć na tył 710/70r42 a na przód 600/70 r30 ? Czy muszę inne felgi kupować? I czy ze skrzynią nic się nie stanie?
dziękuję z góry za odpowiedzi.
Pozdrawiam, ziutek128
-
Przez ClaasDominator
Witam serdecznie . Chcialem zapytac ile wchodzi oleju do przekładni vario Fendt 818 i jak sie wymienia olej i filtry,czy trzeba kalibrowac skrzynie.Jaki olej stosujecie .Pozdrawiam i dziekuje za cenne podpowiedzi i rady.
-
Przez stanrol
Panowie w jakiej pozycji powinny być zamontowane poduszki kabiny, w takiej pozycji
Czy takiej
-
Przez nowyrolniks
Witam,
niedawno zakupiłem ciągnik Fendt Com 2 i mam problem. Nie mogę zaprogramować przycisków Go i End.
Próbuję i próbuje ale nic mi nie wychodzi.
Dlatego proszę Was o pomoc. Co i jak muszę zrobić żeby w końcu udało mi się je zaprogramować.
Z góry dziękuję za każdą pomoc.
Pozdrawiam.
-
Przez ClaasDominator
Witam serdecznie mam taki problem Fendt 818 Vario w czasie pracy odcina czasmi TMS .Zaczelo sie od tego ze przyciskiem na pulpicie nie załaczalo TMSa ale ale tym przyciskiem z pedalu jazdy bylo ok . teraz w czasie pracy calkowiecie odcieło tmsa . wyskoczył bład i taka wajcha narysowana. Prosze o jakies podpowiedzi .Uprzejmie z góry dziekuje i pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
Akumulator W MTZ
Czytaj dalej »
Rider traktorek kosiarka SAM