• ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez krzysztofsmok77
      Czy ktos miesza pasze sam czyli swoje zboza, srute poekstrakcyjna sojowa i rzepakowa, mieszanke pelnoporcjowo uzubelniajaca, wapno paszowe i zakwaszacz? Jesli tak to ile czego dajecie i ile taniej wychodzi?
    • Przez Mateusz2111
      Witam chciałbym się dowiedzieć jaką stosować pasze dla warchlaków(25 kg-30 kg) do 120-130 kg . Obecnie stosuje na 1 tonę  250 kg jęczmienia, 250 kg owsa, 500 kg pszenżyta, 30 kg koncentratu z sano na szybki tucz i przyrosty są słabe trzeba hodować około 7-8 miesięcy. Szukałem podobnych tematów ale nie ma. Proszę o pomoc 
    • Przez klusek
      z jakiej firmi kupujecie koncentraty swiniom??i lie kupujecie
    • Przez tomek321455
      Witam w tym temacie chciałbym poznać waszą opinię na temat karmienia trzody chlewnej mieszanką paszową własnej produkcji zmieszanej z odpowiednią proporcją koncentratu i do tego młóto browarne. Takie pożywienie 2 razy dziennie rano i na wieczór a w przeciągu dnia tak popołudniu zielonka z lucerny co wy na to??
    • Przez caros2
      Po jakim czasie od desykacji jęczmienia dikwatem 200SL można z niego podać paszę dla świń?
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.