Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Deutz610

Deutz wskaźnik poziomu paliwa

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Deutz
Deutz610    16

Co może być przyczyną ,że wskaźnik paliwa ciągle pokazuje full??

Jest to Deutz Fahr 6.10 1985r.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Grabcio    23

Albo wskaźnik się zepsuł albo czujnik poziomu paliwa w zbiorniku.


Jeżeli pomogłem wciśnij zieloną strzałkę ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

piotrb14    187

może pływak się zaciął lub coś w tym stylu... ciesz się chłopie robisz w polu i ci nic nie ubywa :):):):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
volf    3

Ewentualnie przerwa w kablu na drodze zegar-czujnik.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
piotr218    0

Witam!

Odświeżam temat bo mam taki sam problem w tym samym ciągniku co kolega Deutz610, kolego zrobiłeś coś z tym wskaźnikiem?

Dodam jeszcze ze mam 2 zbiorniki, jeden pod maska a drugi jak sie do kabiny wchodzi na oby dwóch jest zamontowany i podłączony czujnik.

Odłączyłem jeden i sprawdzalem i nic, potem drugi i tez nic.

Edytowano przez piotr218

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez Mateusz1997
      Witam jak wyregulowac rewers w deutz fahr 420 ttv aby łagodniej ruszał?
    • Przez kakus19
      witam.mam taki problem- od nowosci raz w roku robie kalibracje sprzegła czyli tak co 400 godzin.ciagnik mam 5 lat ma 2200 godzin.jak zaczynal szarpac to robilem kalibracje i bylo ok.teraz jest tak ze zrobilem kalibracje i jak jest ciagnik zimny to chodzi plynnie czy to na -2 czy +2 ale jak sie rozgrzeje to bardzo szarpie nawet przy predkosci 1 km/h na ustawieniu -2 ale jak dam go na obroty nawet 1000 to moge jechac szybko i na +2 i chodzi płynnie .gadalem z serwisem i sugerują wymiane jakiegos zaworu proporcjonalnego ale nie sa pewni a to nie male pieniądze.moze ktos mial podobne problemy i moze cos podpowiedziec?pozdro
    • Przez rafal3514
      Co myślicie o nowych ciągnikach:
       
      df agrofarm
      same eksploler3
      lamborghini r3evo
       
      Który jest najlepszy?
      Czy to jest to samo?
      Czy kosztują tyle samo?
    • Przez michnik12
      Witam poszukuje używanego rozdzielacza hydraulicznego podnośnika do ciągnika lamborghini 674-70
    • Przez gigix
      Same explorer 65, pierwsza generacja, w biegach 3 dźwignie, czujnik luzu do odpalania na rewersie, ktoś ma pojęcie gdzie go znaleźć?
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.