News
-
Podobna zawartość
-
Przez PaweLisowicz
Witam. Posiadam u siebie w sześćdziesiątce alternator elomota A124N i nie mogę nigdzie dostać koło pasowego ani wiatraka do niego i tu pytanie czy będzie pasowało od czegoś innego ? Sprawdzałem już taki : http://agromasklep.pl/sklep/product.php?id_product=1155 i niestety wystaje 2cm poza oś obrotu paska.
-
Przez Damian2003
Mam pewną usterkę a mianowicie nie działają mi tylne i te na błotnikach światła oraz migacze. Przednie działają sprawnie. Sprawdzałem czy żarówki i kable w kloszach są sprawne i było wszystko w porządku. Czego to może być wina?
-
Przez alek162
Witam. Zamierzam kupić 4 takie halogeny: Link Chcę je zamontować w Ursusie C-360. Mam kilka pytań odnośnie instalacji:
- Od czego poprowadzić zasilanie i jakiej grubości kablem?
- Jak rozdzielić dalej, żeby świeciły po dwa?
- Jakie bezpieczniki dać?
- Jakiej grubości kable powinny iść po rozdzieleniu?
- Wyłączniki od malucha będą dobre?
- Co będzie mi potrzebne i w jakich ilościach?
Będą montowane na kabinie. Chodzi mi o całą instalację, bo nie wiem co i jak, a nie chcę spowodować spalenia całej instalacji.
-
Przez silver90
Witam. Mam pytanie jak sprawdzić czy czujnik SBA jest sprawny , czy da się go zregenerować i kto sie tego podejmie.Czy są zamienniki tego czujnika?
Z góry dziękuje za odpowiedz.
-
Przez deluss
Mam pytanie odnośnie akumulatora. Chcialbym wymienic na jeden duzy 12V. Chodzi mi oto ile najmniej moze mniec on Ah zeby odpalił c360 ? Chodzi mi tu o okresy kiedy na polu jest +10,15 min.
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.