Skocz do zawartości

Polecane posty

wiktor27    1

Kupiłem instalacjie tylko mam problem bo przewody są innego koloru i zabardzo niemogę się połapać pomożecie?dziękuje :D:)

 

 

 

Kolego, napisz dokładnie jaka to instalacja, do czego przeznaczona i z czym konkretnie masz problem. Poza tym błędy ortograficzne w tytule i w poście. W zasadzie temat powinien od razu polecieć w kosmos, a Tobie w nagrodę przysługują się %%, ale dam Ci jeszcze szansę.

Edytowano przez Elektrotechnik

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
asharot    209

Nie ma to jak jasne przedstawienie tematu.

Do czego to jest instalacja,do obory,skutera ,przyczepy,rozrzutnika,ciągnika,pługa ? :blink:


Naklejki piktogramy: http://tiny.pl/g7fxv

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
andrzej2110    531

Jeśli dla ciebie inny kolor kabelków to problem to daj to instalacje do zrobienia komuś kto choć trochę się zna.


Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
vcc    10

Schemat w rękę i dojdziesz co i jak, ew na wyczucie jak rozciągniesz przewody to będziesz wiedział co gdzie podpiąć, jeżeli nie czujesz się na siłach z schematem to jednak odpuść bo wiązkę a zwłaszcza obecnie produkowane łatwo spalić


agrotysk.pl


Ryki - Słowackiego 23


============================


Zwoleń - Krakowska 7

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
waldek315    2

Witam ile potrzebował bym metrów kabla żeby zrobić instalacje na tylne lampy i ile kolorów w c330?

 

 

 

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.

Edytowano przez Elektrotechnik

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
husqvarna    0

Pozostając w temacie wymiany instalacji do c330:

-co może być przyczyną że nie świeci prawa tylna lampa i nie świecą kierunkowskazy ?

Pozostałe oświetlenie działa.

Wydawało mi się że wszystko pospinałem tak jak jest na schemacie.

Czy powodem może być brak masy ?

Instalacja której użyłem to gotowa pospinana wiązka.

Można taką kupić gotową w sklepie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
waldek315    2

Wg. mnie te gotowe instalacje to szajs może są dobre na jakiś czas żeby to dobrze zrobić trzeba dać grubszy kabel widziałem ciągnik z taką instalacją w ciągniku było ok ale jak się zaczepiło przyczepę to kierunki ledwo co świeciły a co dopiero jak by były dwie przyczepy przy innym ciągniku w przyczepie świeci elegancko

 

a co do pytania kolegi @husqvarna to o ile pamiętam to z prawej lampy kable wchodzą w gniazdo do przyczepy może tam coś jest źle podłączone najlepiej szukaj kontrolką gdzie dochodzi prąd a może masz jakieś chińskie żarówki i ci nie świecą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
husqvarna    0

...z prawej lampy kable wchodzą w gniazdo do przyczepy może tam coś jest źle podłączone najlepiej szukaj kontrolką gdzie dochodzi prąd a może masz jakieś chińskie żarówki i ci nie świecą

 

Jak zwykle problem okazał się błahy - czyli brak masy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez TheagroPiotrekLubelskie
      Witajcie ! Wymieniłem przerywacz kierunkowskazu , i gdy włączę obojętnie jakie światła to kierunki przestają mrygać , tylko tam czasem się zdarzy wyjątek ze się załączą , ale gdy wyłaczę światła kierunki działają poprawnie w czym problem ? proszę o pomoc 
    • Przez celeron59
      witam podczas wlaczenia swiatel mijania albo dlugich bezpieczmiki sie grzeja co moze byc
    • Przez Gospopawrol123
      Witam. Czy ktoś wie czy są światła robocze do ciągnika do wtyczki 3 pinowej bądź do tej do świateł od przyczepy itd?  Gdzie bym mógł je kupić?
       
    • Przez adrianeo13
      Dzień dobry, od kilku dni poszukuję odpowiedzi na chyba bardzo skomplikowaną kwestię dotyczącą renault ergos 90. Otóź po załączeniu rewersu silnik charakterystycznie rzęży dodam że, przed zmianą oleju nic takiego nie miało miejsca  co dodaje sprawie zaciekawienia. Wielu już wypowiadało się na ten temat, elektrozawór może a może za gęsty olej a może coś z elektroniką a może komputer wariuje. Nie można dojść do jakiegokolwiek ładu. Powiem Wam więcej, dwa dni temu przyjechał do mnie mechanik i wkuwając się w odpowiedni kabelek sterujący układem który charakterystycznie "rzęzi i wyje" i zakłądając mi mały przycisk wyłącza ten dźwięk  wtedy kiedy załączam rewers już nie rzęzi i nie wyje... Panie i Panowie! o co chodzi?!
    • Przez Kusmierek11
      Witam . posiadam sieczkarnia john deere 6750. Od pewnego czasu podczas koszenia kukurydzy zaczynała się gotować woda. Chłodnica była wyczyszczona woda do pełna. Postanowiliśmy wyjąć termostat. Po kilku minutach zapaliła się kontrolka (nie mam instrukcji obsługi więc nie wiem do czego służy) i sieczkarnia samoczynnie zgasła. Teraz kręci kręci i nie chce odpalić jasnoby nie dochodziło paliwo. Dodam że pokazuje błąd 72E. Proszę o szybką pomoc  


×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.