Skocz do zawartości
pawello15

podłączone radio nie działa dlaczego?

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Radio
pawello15    0

witam .Mam następujący problem iż podłaczyłem radio do mojego fendta 412 ,i gdy je włącze panel normalnie świeci a żedne przyciski nie reagują z pilota tez nie działa .co może być problemem ,co mogłem zrobić źle?

 

za odpowiedzi z góry dzieki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
djvtec    0

moze radyjko zryte masz...


Ursus C-360
Ursus 3512
New Holland TD80D to mój tabor :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Lukasz690    0

Na 100% coś jest nie tak z radjem...ja miałem tak w MF że gdy tylko przekreciłem kluczyk samo sie właczało...też z nim było coś nie tak...teraz mam inne jest OK.Pozdrawiam;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
izydor6280    511

rozumiem ze sam podlaczyles instalacje w ciagniku

jesli radio nowe to zapewne wtyczki ISO:

1. tel.mute

2. pilot (masa)

3. pilot

4. podtrzymanie

5. sterowanie antena automatyczna

6. podswietlenie ( +12V)

7. zasilanie ( +12V )

8. masa (-)

Edytowano przez izydor6280

Polska B

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
lukaczmarek    265

a masz instrukcje podłączenia? w większości do radia dochodzą 2 plusy. jeśli podłączyłeś jeden może nie działać cześć rzeczy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Bawidamek    1

Zólty to podtrzymywanie pamieci a czerwony to zasilanie lub na odwrot. Wiec musisz jeden podlaczyc do stalego zasilania a drugi pod stacyjke i wtedy radio bedzie cacy;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
karola44    0

Albo zacznij od przeczytania instrukcji obsługi. Skoncentruj się na tym jak wyłączyć DEMO, lub poczytaj czy włączone DEMO może powodować takie zachowania radia.

 

Czy aby radio jako nowe wyciągnięte z pudełka nie ma jeszcze zamontowanych blokad transportowych?

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez Rolnik_Daniel
      Wytłumaczy mi ktos jak to sie włącza ,
      Używa i jaka cena tego (Lh agro 1000)
      Link jak to wygląda; https://www.google.pl/search?q=lh+agro+1000&client=ms-android-tmobile-pl&prmd=imsvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjc__Kbm9fYAhVHkSwKHfWvBBgQ_AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=M5ghBKytYQjeOM
    • Przez Husky
      Witam
      czy ktoś z was ma może zamontowany takowy sprzęt, jak to sie spisuje czy warto inwestować w coś takiego np do kombajnu zbożowego?
    • Przez rolnik32098
      Witam!
      Moglibyście polecic jakąś kamerkę na porodówkę? Taką na za miliony monet, a dobrą   Zastaniawiałem się nad tą :
      http://allegro.pl/kamera-ip-jbp-full-hd-1080p-zewnetrzna-wifi-onvif-i6588742080.html?fromVariant=6655697413
       
      Będę wdzięczny za każdą pomoc  
      Pozdrawiam  
    • Przez Krol295
      Witam chciałbym spytac jak podlaczyc radio w ursusie 912 tzn. Jak wyprowadzic przewody, skad masa, skąd plus, i skąd pamieć. Radio to blaupunkt tokyo 110.
    • Przez Krol295
      Witam ponownie mam problem poniewaz radio jvc dziala w new hollandzie 8560 ford, a radio blaupunkt nie dziala jest to nowe radio i napewno dziala sprawdzalem w samochodzie. W samochodzie sa zlaczone dwa kable zolty i czerwony, natomiast w ciagniku nie sa zlaczone. I sa inne kolory kabli zdjecie w załączniku poniżej. Kostka zasilajaca to ta siwa moim zdaniem.


      Drugi problem polega na tym ze wtyk od antenty wbil sie w kabel od antenty zdjecie rowniez ponizej. Czy da sie to wyjac czy pozostaje tylko kupno nowego kabla?
×