Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
PrinceGo

Niedziałające kontrolki - 82a

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
PrinceGo    0

Mam pronara z 2007r. z nowszym pulpitem ale wszystkie kontrolki nie działają m.in. od biegów. co trzeba by zrobić zęby działały?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Florek315    0

Bezpieczniki sprawdziłeś? Pod pulipitem są kabelki powpinane w ten pulpit. Możliwe ze jakiś wypadł i trzeba go wpiąć z powrotem. Nie widziałem jak tam jest dokładnie ale chyba możesz sie tam dostać :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pronarek82    1

Sprawdź: bezpieczniki , czy przewody się nie odłączyły , mogły też się spalić żarówki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Trafik    0

Może po prostu nie są podłączone, nie wszystkie powinny działać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pronarek82    1

Wszystkie kontrolki nie działają bo np w instrukci jest napisane że jest kontrolka od przedniego napędu a nie święci więc może być tak jak mówisz że nie są wszystkie podłączone.

 

Napewno nie są wszystkie podłączone bo nawet od napędu nie jest podłączona.

 

Napewno nie są wszystkie podłączone bo nawet od napędu nie jest podłączona.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
damian15    0

Kolego pronarek82 jak rozwiązałeś problem z tymi kontrolkami bo umnie też wystempuje ten problem, oczywiście w pronarze82a z 2007 roku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×