News

Odwiedziny Agrofoto.pl
Przez
mickas092, w Inne tematy
-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
-
Przez kondziu123
Witam, nie znalazłem podobnego tematu więc zakładam nowy.
Ostatnio słyszałem że będą kontrolować zbiorniki na paliwo. Chodzi o to by każdy posiadał zbiornik dwupłaszczowy albo zbiornik jednopłaszczowy który posiada atest. Tak zwane plastikowe tysiaki nie mogą służyć do przechowywania ON ponieważ nie są do tego przeznaczone. I teraz pytanie czy to jest prawda i znaleźli kolejny pomysł na gnębienie rolników czy po prostu firmy sprzedające atestowane zbiorniki chcą zarobić?
-
Przez DionizyZlotopolski
Witam mam takie pytanko. Mianowicie Tata pojachal kupić bele sianokiszonki wiec nie był na swoim polu i urwał tam linie telefoniczna. Ciągnik ma 2.50 wysokości linia była na wysokości właśnie nie wiem jakiej. No ale dobrazachaczyl urwał. I teraz telekomunikacja che go obarczac kosztami Coś około 8 tys pln.
Ci z telekomunikacji mówili że może wisieć na 2.40 i ze to nasza wina ze jest Tata zachaczyl.
Mówiłem żeby się z Prawnikiem skontaktował Nie ma mnie w domu to nie wiem dokładnie jak to dokładnie jest załatwiane.
Ale czy ktoś z was był już w takiej sytuacji?
-