MF 3060 -Ciężki rozruch zimnego silnika
-
Podobna zawartość
-
Przez peterson
Cześć, potrzebuję rozrusznika do kosiarki Tecumseh OHV 120. Numery porównawcze: 37425, 36914. Wiem, że mogę sam na necie poszukać(mam kilka ofert na oku, ale może macie coś tańszego) małe mam w tym doświadczenie i proszę Was o pomoc w znalezieniu oferty w jak najniższej cenie. Jak macie jakieś dobre oferty to podeślijcie w komentarzu, pozdrawiam i z góry dzięki !
-
Przez strike51
Witam,
Mam problem z odpalaniem Johna. Pomimo zmiany akumulatorów (próba na dwóch nowych), silnik bardzo słabo kręci. W związku z czym podejrzewam, że problem tkwi w rozruszniku/reduktorze. Niestety nie mam patentu by go wykręcić. Ma ktoś może doświadczenie w tym temacie? A może, to nie rozrusznik?
Dzięki za pomoc
-
Przez sznajdik
Montował ktoś z was do massey-a rozrusznik szybkoobrotowy ten z przekładnią? jaki kto zastosował i jakie ma opinie o nim chętnie zasięgnę jakiejś wiedzy bo chyba będzie lepiej kupi taki niż naprawiać oryginalny mowa o rozruszniku do 3060 lub innej 4-ki
-
Przez Renault145
witam, ktoś wie o co tu chodzi? od stycznia 2019 zwiększony został limit paliwa, ale ten limit bedzie obowiązywał tylko paliwo zakupione w 2019. faktury przed czyli wystawione w 2018 będą liczone po staremu. słyszał ktoś takie info?

Rekomendowane odpowiedzi
Kod silnika
MF 3060 & Przyczepy