-
Podobna zawartość
-
Przez tokarz
Tak jak w tytule nie działa szybkie opuszczanie hedera. Na joystiku po wciśnięciu drugiego zakresu heder opuszcza cały czas wolno. Za podpowiedzi jaka może być przyczyna z góry dzieki.
-
Przez cris10
Witam, jak wysunąć stół do rzepaku? Heder z 2013 roku.. Coś trzeba odbezpieczac czy tylko przełożyć pas trzeba?
-
Przez rocco0987
Witam, rozbierał może ktoś joystick od kombajnu tucano ? nie moge go rozpołowić, odkręciłem wszystkie śruby ale nie puszcza, w srodku jest miejsce podobne jakby na jeszcze jedną śrube i tam trzyma ale otwór wogóle nie jest wywiercony albo co podejrzewam zakręcili tam srube i zalali żeby czasem sobie nie rozebrac.
image;s=1000x700.webp
-
Przez cris10
Hej. Mam do kupna Tucano 430, według katalogów wcale nie jest jakiś dużo większy niż mój obecny Dominator 88SL maxi. Chciałbym zapytać użytkownikow o wydajność takiego kombajnu. Mniej więcej o spalanie. I na co zwrócić uwagę? Wydaje mi się że dla niego 1.5ha/h to max. Możecie podzielic opinia na jego temat?
-
Przez aprochota
witam przymierzam się do zakupu kombajnu na 80 ha do tej pory męcze to dominatorem 85 ale taki rok jak ten pokazuje że sprzęt musi być wydajny bo mało okienek pogodowych. myślę nad dominator 108.118 mega 204 .208.2018. kwota do 200 tys. oczywiście są to lata 90 ale tylko na to mnie stać 208 i 218 to już konkretne maszyny ale będą też bardziej wypracowane moje pytanie co byście polecili żeby nie było za dużo elektryki czy w wszystkich jest podobnie? co w nich najczesciej wysiada? a może ktoś ma do sprzedania to proszę pisać jestem z opolskiego
-