Case Cvx 150 czy John Deere 6930
Przez
Mariusz34, w Jaki ciągnik wybrać ?
-
Podobna zawartość
-
Przez Edmund22
Witam. Chcę kupić nowy ciągnik z pomocą programu. Mam 17 hektarów ale chce dokupić jeszcze Ok 10. Jaki ciągnik polecacie jako główny w przedziale 80-100 koni. Sieje tylko zboże Fajnie żeby był w miarę jak najprostszy mało wadliwy.
Zwracaj uwagę na ortografie i interpunkcje - Moorgi
-
Przez Matejku
Witam szukam ciągnika od 160km w góre do 130tys moje wymagania to komfortowy i jak naj miej skomplikowany.
-
Przez krost
ursus 1224 ciśnienie silnika byłem ostatnio ogladac 1224 i cisnienie silnika było na zimnym 3 i gość mówił że na cieplym jest 2
czy silnik bedzie jeszcze chodził czy będzie trza się liczyć z remontem silnika
-
Przez WojtekRabiczko
Witam wszystkich i proszę o pomoc w wyborze ciągnika dużo przejrzałem ale świeżego porównania tych ciągników nie udało mi się znaleźć wszystko było sprzed iluś tam lat interesuje mnie ciągnik o mocy 120 koni myślałem o Zatorze fortera ale w tej samej cenie można kupić też kubotę oczywiście o mocy tej samej. Nie będę pisał co ciągnik ma robić ogólnie interesuje mnie co byście polecali I co byłoby rozsądniejsze w eksploatacji o tych ciągnikach recenzje są różne może tu ktoś mi coś rozjaśni bo jestem pod wielkim znakiem zapytania ze wszystkie uwagi dziękuję pozdrawiam
-
Przez Bartek13
Witam. Zastanawiam się nad zakupem ciągnika pomocniczego o mocy 80/90 km z średnicą skrętu do 8.5m ciągnik pracował by w kosiarce opryskiwaczu itd.
Budżet 70-110 tyś ciągnik miałby posiadać rewers elektrohydrauliczny i co najmniej jeden półbieg pod obciążeniem oraz min 16 biegów do przodu
-