-
Podobna zawartość
-
Przez topolek
Witam zmagam sie z problemem klimatyzacji w NH ts100
Jezeli odpale zimnny silnik i wlacze klime to sprezarka pracuje i nabija (rurki sa zimne) ale slabo chłodzi albo wcale do tego czasami sprzeglo od sprzezarki cyka jak by chcialo zalączyc sprezarke a nie moglo(ale sie udaje póki silnik nie rozgrzany).
po 30 minutowym rozgrzewaniu silnika sprezarka juz nie ma ochoty sie wcale zalaczyc.
dodam: osuszacz byl wymieniany klima byla nabita tydzien temu (1100 czynnika jest a dopiero dzis wyczytalem ze potrzeba do niego 1500 ale to chyba nie powinno w niczym przeszkadzać) parownik przedmuchany filtry czyste, wlacznik klimy sprawny, bezpieczniki tez.
-
Przez Renault145
https://m.olx.pl/oferta/bizon-zo56-CID757-IDyYR2O.html?backUrl=%2Fajax%2Fmojolx%2Fdetails%2F516899010%2F
-
Przez ktomek154
cześć wszystkim, szukam prostego mechanicznego ciągnika z przednim napędem o mocy około 100 koni. W ciągniku poza klimatyzacją, radiem i światłami nie chce żadnych kabli i czujników. Co polecacie?
-
Przez Mati2812820
Nie działa klimatyzacja, wentylatory w dachu włączają się na 5 sekund a później wyłączają. Gdzie szukać przyczyny?
-
Przez hurlimannD70
Kupiłem cały bęben młocarni do bizona czyli z cepami ale bez osi. Jest to nowy oryginalny produkt z fmż Płock. Leżał w stodole 30 lat , zastanawiam się czy dawać go do wyważenia . Na jednej ze środkowych tarcz przykręcone są blaszki jest ich chyba 5 sztuk w kupie. Wygląda jak by był kiedyś w fabryce wyważany ale nie jestem pewien. A do wyważenia musze jechać ponad 250km . Czy takie bębny składane w fabryce były sprzedawane wyważane ?? Czy ktoś mi podpowie ?
-