News

Zabawa połączona z pomaganiem
Przez
krolikNH, w Inne tematy
-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
-
Przez eloose
Witam, poszukuje węży ogrodowych, zwykłych do wody, jednak wysokiej jakości. Potrzebna mi będzie ich większa ilość(około 50). Znacie jakąś firmę, która produkuje takie węże wysokiej jakości i będę mógł zakupić od nich bezpośrednio większą ilość?
-
Przez chomiuk123
Witam Mam problem z dealerem marki Zetor a mianowicie przelew był zrobiony 27.03.2018.A ciagnik nie został jeszcze dostarczony sezon prac polowych sie zaczyna ja nie mam czym robić.Moje pytanie jest takie: Ile mają czasu na dostarczenie towaru od czasu zapłaty? Czy ktoś sie z czym taki spotkał i co w tej sytuacji zrobić?
-
Przez kondziu123
Witam, nie znalazłem podobnego tematu więc zakładam nowy.
Ostatnio słyszałem że będą kontrolować zbiorniki na paliwo. Chodzi o to by każdy posiadał zbiornik dwupłaszczowy albo zbiornik jednopłaszczowy który posiada atest. Tak zwane plastikowe tysiaki nie mogą służyć do przechowywania ON ponieważ nie są do tego przeznaczone. I teraz pytanie czy to jest prawda i znaleźli kolejny pomysł na gnębienie rolników czy po prostu firmy sprzedające atestowane zbiorniki chcą zarobić?
-