Co zrobić ze starymi oponami?
-
Podobna zawartość
-
Przez Bialy8011
Witam panowie, planuje zmienić oponki w Zetor 8011 i tak się zastanawiam nad różnymi markami, muszą być to opony diagonalne bo traktor dużo jeździ po lesie.
Myślałem nad Petlas, Mitas, Ozka albo Kabat. Które polecacie? Chyba że ma ktoś jakieś inne założone i mu służą to również rozważę. Teraz mam Barum i mają ze 20 lat 😁 a może i więcej no ale czas na nowe przyszedł.
Pozdrawiam
-
Przez Chardonnay
Witam poszukuję dokładnie takich felg lub całych kół od MFa z oponami 10.00 lub 11.00 r16 prowadzącymi do zetora 7211 ktoś posiada lub wie gdzie można dostać? woj. Lubelskie
-
Przez lobudek
Nadszedł czas zmiany opony w john deere 6900. Obecnie są to trelleborgi tm700 580/70r38. Zastanawiam się nad oponą 520/85r38 (traktor miałby służyć również do oprysków i nawozów) lub w rozmiarze takim jakie mam w tm700. Zastanawiam się nad alliance agri star 2 lub nad GRI green XLR, chyba że są jeszcze inne budżetowe opcje godne uwagi?
-
Przez semos
Tak jak w temacie potrzebuje opony na przód do ciągnika który w 90% pracuje w transporcie po asfalcie. Trasy do 20km. Pozostałe 10% to praca z maszynami zielonkowymi i rozrzutnik obornika. Chodzi mi konkretnie o marke i opinie aby dalo sie jeździć bez podskakiwania ciagnika, jak również aby szybko się nie ścierały
Rekomendowane odpowiedzi
Agromet Czarna Białostocka N-235/1
Czytaj dalej »
Przeniesiony tłumik