Same Laser 90 silnik 1054PT - jaki luz zaworowy
-
Podobna zawartość
-
Przez automoto113
JEŚLI MA KTOŚ OPIS BŁEDÓW DO SAME RUBIN 135 BARDZO BYM PROSIŁ O PODESŁANIE
DZIŚ TJ.17.02.2025 WYSKOCZYŁ MI PO ODPALENIU BŁĄD ENGINE ALARM 009 CO TO ZNACZY?
-
Przez Marcin_1992_2008
Witam. Posiadam od niedawna Deutz-Fahra 5110g, który już się popsuł po zrobieniu 26mth. Minęło 2 tygodnie od zgłoszenia awarii po czym przyjechał serwis. Drugie 2 tygodnie ciągnik stoi w serwisie i nie wiedzą co jest? A dokładnie ciągnik szarpie jak się rusza i przestał chodzić REWERS I LICZNIK. Twierdzili, że zrobili a gdy pojechałem to nie wyjechałem z placu i znów ten sam problem. Tylko inny kod błędu się wyświetla. Wcześniej niby coś było z centralka i mówią że nie wiedzą co teraz bo to nowy ciągnik i czekają na jakiegoś mechanika z Niemiec, który ma być pod koniec miesiąca. Moje pytania brzmi czy należy mi się jakaś rekompensata za taki długi okres oczekiwania? Czy można coś z tym zrobić czy porostu trzeba czekać? Bo nie ukrywam, ale ciągnik by się teraz przydał. Był kupiony,zeby robił a nie stał w serwisie
-
Przez Vletch
Witam, wie ktoś jaki olej można wlać do przekładni w Deutz Fahr 5105? Ciągnik od nowości u mnie, teraz będę zmieniał olej przekładni trzeci raz, do tej pory zalewałem oryginalnym olejem SDF UTTO 10W-30 ale trochę za drogo to wychodzi bo u dealera 750zł za 20l. Sprawdzałem wyszukiwarki olei ale z Orlenu żaden nie pasował a w wyszukiwarce Fusha był tylko AGRIFARM UTTO VT ale on jest jeszcze droższy od oryginalnego bo 800zł za 20l.
Co według was można wlać żeby było w miarę dobrej jakości ale i w rozsądnej cenie? I jaką normę musi spełniać olej do tego df?
-
Przez PawcioN
witam mam ciągnik same antares 110 i tak się zastanawiam czy można dołożyc turbinę tak jak jest w antares 130 jak myślicie może ktoś zakładał prosze o podpowiedzi
-
Przez Amaro
WITAM. SZUKAM SCHEMATU BEZPIECZNIKÓW Z POLSKIM OPISEM DO Deutz Fahr M600.
LUB Instrukcja napraw J. POLSKI! BARDZO BYM BYŁ WDZIĘCZNY ZA POMOC. Ogólnie mam problem z podświetleniem deski i słupka, prace nocą to koszmar.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Nowy balanser, źle ułożone mechanizmy.
Czytaj dalej »
Autosan D50