Skocz do zawartości

Jak zdjąć siedzisko pasażera

Wlodi

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MAHU
      Witam. Posiadam duży problem z tym ciągnikiem. Ten ciagnik to pomyłka.

Pomyłką jest to że ten ciągnik ma niby fabrycznie 101 KM a w polu na klasie ziemi od II-IIIb z pługiem zagonowym cztero skibowym ten ciągnik ledwie dawał radę, mało tego by było to na hektar wypalił 28 litrów. No a o awaryjności to nie będę pisał bo za długo by mi to zajeło. Jedna wielka duża pomyłka !!!!!!!!
    • Przez Manieks
      Witam Państwa. 
      Poszukuję instrukcji obsługi oraz katalogu części do ciągnika Valtra 8350. Na chwilę obecną zależy mi na opisie przycisków sterujących w kabinie, który od czego jest. U mnie niestety wszystkie mają starte ikony. Najlepiej jakby ktoś miał taki plik w PDF. 
    • Przez JacekBojaroj
      Witam
      Czy ktoś miał do czynienia z tym ciągnikiem? Zastanawiam się nad zakupem wersji M 120 km 2006 r, jestem po pierwszych oględzinach. Wydaje się w porządku, chociaż słyszałem, że jest to mało typowa wersja i w przypadku awarii drogie są części elektroniczne, głównie sterowniki. Czu ktoś taki użytkuje i mógłby coś podpowiedzieć?
    • Przez krzysztoffo
      Witam. jakie są wasze opinie na temat valtry z serji M .Czy wszystkie te ciągniki mają tylko po 4 cylindry,i jak z ich awaryjnością ?
    • Przez robert1226
      Witam wszystkich użytkowników tego modelu , piszcie swoje uwagi  spostrzeżenia o opinie .
  • Dodaj nową pozycję...
v