Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, griga napisał(a):

Wiele osób teraz aby się nie szarpać z oszołomami woli właśnie złomować albo puszcza handlarzowi "Mirkowi" za bezcen.

Ja sprzedawałem jedno z aut powidziałem gościowi że to złom i najchętniej bym go pociął i puścił na części. A on że to najlepsze auto jakie ogląda w tym budżecie i zabrał je zadowolony. Może po prostu ludziom brakuje zdrowego rozsądku, oczekują rzeczy niemożliwych a później płaczą bo ktoś ich oszukał. Tylko czy to on ich czy oni siebie?

Mądre słowa ... 20latka oglądają z miernikiem lakieru 🤭

Opublikowano
18 minut temu, jajonasz napisał(a):

Też szukam używki z takich mniejszych, ale im więcej szukam to tym bardziej spoglądam na langrena. Kto w lubelskim szukał używki, ten się w cyrku nie śmieje 🙄

Czyli pewno tu jak się na Żółkiewke leci koło stacji diagnostycznej 

Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał(a):

Mądre słowa ... 20latka oglądają z miernikiem lakieru 🤭

Się odezwał ...

Ten co burty od rozrzutnika pod łóżkiem trzyma bo mu szkoda 🤭 

Czy tam na strychu 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, pawel885 napisał(a):

Się odezwał ...

Ten co burty od rozrzutnika pod łóżkiem trzyma bo mu szkoda 🤭 

Czy tam na strychu 

Dziecko drogie...może i znasz przepisy, ale życia nie znasz wcale...

Pultasz się o byle co, a pojęcia nie masz o niczym...

Kup coś czasami, by zrozumieć co to jest cena na eksport, i poimij to że stare dla jednego jest w stanie idealnym, a dla drugiego to zabytek...

Więcej zrozumienia ...

• Like 1
Opublikowano

Pany, mam kilka elektronarzędzi - jedno 5letnie Feina i dwa dewalty coś koło 2 lat - wszystko użyte dosłownie kilka razy. Z walizkami. Jedyny mankament, że nie ma kwitow (osoba pracujac w firmie kupowała dla siebie, ale z kwitem na firmę - większe zakupy, lepsza cena itd). Źródło pewne, na 100 procent nie zapierniczone. Przy dewalcie 50% ceny nowego będzie dobrze dla obu stron? Bo może bym sobie zostawił

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Używanego tej marki bym nie chciał 

Kiedyś miał różne marki były i rauhy i inne amazonki. Sam kiedyś tak kupiłem siewnik.

Teraz, jajonasz napisał(a):

No langreny u Jurka oglądałem, ale trochę taniej można kupić z drugiego końca Polski, używane to tu przed Marchewką i na Wierzchowinie, ale nic ciekawego. 

Langrena mam od niego

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dziecko drogie...może i znasz przepisy, ale życia nie znasz wcale...

Pultasz się o byle co, a pojęcia nie masz o niczym...

Kup coś czasami, by zrozumieć co to jest cena na eksport, i poimij to że stare dla jednego jest w stanie idealnym, a dla drugiego to zabytek...

Więcej zrozumienia ...

To wy wszędzie udajecie znawców i w każdy temat się wcinacie nic mądrego nie pisząc a nawet stwierdze że wprowadzacie w błąd ludzi 

Także .....

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Grzechooo napisał(a):

Poleci ktoś dobry łącznik centralny do renówki 120Km? ciągam tym np. Pług obracany 4.

Te dwa łączniki to nawet i z ręką na sercu mogę polecić, fakt troszkę kosztują ale wychodzę z założenia, że tanie mięso psy jedzą, a na takich elementach nie warto oszczędzać, te łączniki niżej nie dość że są solidne, to i wykonanie jest już z wyższej półki, i jakby co to latają u mnie w Aresie 130konnym także przetestowane zostały na własnej skórze.

ps. Łącznik od c385 6cyl to do tych niżej nawet w najmniejszym stopniu nie ma polotu.

https://allegro.pl/oferta/lacznik-gorny-przegub-hak-510-m36-kat-3-3-cbm-3pgcgh3252-16974365191

https://allegro.pl/oferta/lacznik-gorny-z-hakiem-mocujacym-kat-2-cbm-3pgcgh2546-15075403789?srsltid=AfmBOorXvUDwEnwyRxehq5s7blG-pd_kwsgh2I-hGs1yurVoh-r7gi7x

Edytowane przez WitekRolnik
Opublikowano
1 minutę temu, jajonasz napisał(a):

No langreny u Jurka oglądałem, ale trochę taniej można kupić z drugiego końca Polski, używane to tu przed Marchewką i na Wierzchowinie, ale nic ciekawego. 

Nie wiem skąd jesteś ale w Łabuńkach jakiś gość miał dwa wystawione przy płocie i bodajże w Zawadzie gość jakieś złomy wystawia przy ulicy.

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał(a):

To wy wszędzie udajecie znawców i w każdy temat się wcinacie nic mądrego nie pisząc a nawet stwierdze że wprowadzacie w błąd ludzi 

Także .....

Tak tak...

Same mądrości napisałeś...

Żyj nadal w świecie złudzeń...😆

Opublikowano
1 minutę temu, WitekRolnik napisał(a):

Te dwa łączniki to nawet i z ręką na sercu mogę polecić, fakt troszkę kosztują ale wychodzę z założenia, że tanie mięso psy jedzą, a na takich elementach nie warto oszczędzać, te łączniki niżej nie dość że są solidne, to i wykonanie jest już z wyższej półki.

ps. Łącznik od c385 6cyl to do tych niżej nawet w najmniejszym stopniu nie ma polotu.

https://allegro.pl/oferta/lacznik-gorny-przegub-hak-510-m36-kat-3-3-cbm-3pgcgh3252-16974365191

https://allegro.pl/oferta/lacznik-gorny-z-hakiem-mocujacym-kat-2-cbm-3pgcgh2546-15075403789?srsltid=AfmBOorXvUDwEnwyRxehq5s7blG-pd_kwsgh2I-hGs1yurVoh-r7gi7x

Mam oddział rolmaxu 2km od domu podskoczę do nich ale jakoś te z hakiem średnio mi podchodzą, mam wrażenie że do mniejszych maszyn kiepsko się je zakłada.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak tak...

Same mądrości napisałeś...

Żyj nadal w świecie złudzeń...😆

Wymyśl coś sam 

A nie papugujesz po mnie 

Ale cieszę się że coś ci w głowie zostaje 🙂

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
10 minut temu, daron64 napisał(a):

Pany, mam kilka elektronarzędzi - jedno 5letnie Feina i dwa dewalty coś koło 2 lat - wszystko użyte dosłownie kilka razy. Z walizkami. Jedyny mankament, że nie ma kwitow (osoba pracujac w firmie kupowała dla siebie, ale z kwitem na firmę - większe zakupy, lepsza cena itd). Źródło pewne, na 100 procent nie zapierniczone. Przy dewalcie 50% ceny nowego będzie dobrze dla obu stron? Bo może bym sobie zostawił

Na uj Ci kwit? Ja bym brał.

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał(a):

Wymyśl coś sam 

A nie papugujesz po mnie 

Po tobie papugowac się nie da...bo trzeba by pogłębiarkę do mułu...

To że gdzieś coś napisane, nie znaczy że tak jest, że tak się robi...

Takie pytanie...zawsze niunius jeździsz zgodnie z przepisami?

Czy zawsze postępujesz tak jak ksiądz naucza?

Widać że pod kloszem żeś się wychowywał.

Kiedyś zrozumiesz że ...jest inaczej..

Dobrej nocy ...siusumajtku...😅

Opublikowano

Co to za narzędzia 

Małe diaksy wytrzymywaly 2-3 wymiany szczotek i pękały mocowania z tego co pamiętam 

Duże ok 

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Takie pytanie...zawsze niunius jeździsz zgodnie z przepisami?

Czy zawsze postępujesz tak jak ksiądz naucza?

Nie zawsze 

Ale znam konsekwencje ,  czasem dostaje mandaty 

I nie bredzę na forum że większość tak robi więc tak można 

Albo że policja za zły stan auta zabiera dowód żeby jechać na przegląd i sprawdzić czy mieli rację 😂

Na drogach pełno szeryfów 

Dziś są drony , nieoznakowane radiowozy 

I kończy się powoli dziki zachód 

A niunius to sobie do swojego kolegi  mów nie do mnie 🤭

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Grzechooo napisał(a):

Na uj Ci kwit? Ja bym brał.

Mi do niczego nie potrzebny, ale jakby chciał dalej to sprzedać, to może kto marudzić, jak nie znajomy. Chyba 🤔

4 minuty temu, pawel885 napisał(a):

Co to za narzędzia 

Z dewalta zakretarka i mała wkrętarka - z walizka, ładowarka i dwiema bateriami. Niby niepotrzebne mi, ale jak jest opcja kupić, niedrogo, jeszcze od znajomej osoby i mogę sobie zapłacić kiedy chce, to żal by było nie wziąć. 

A fein to wiertarka aku - bez udaru, jednobiegowa. Walizka, ładowarka, dwie baterie. Nowa jak patrzyłem, to jak była dostępna to pond 2k.

Jeszcze sporo jakichs pomniejszych gratów. Muszę po weekendzie to przejrzeć, co się nada zostawić i jakoś to policzyc ile wyjdzie do zapłaty.

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Po tobie papugowac się nie da...bo trzeba by pogłębiarkę do mułu...

Ale to robisz 

Np o pisaniu niczego mądrego , nie w temacie 

O samo zaprzeczeniu, rzeczywistości 

Nawet o tym nie wiesz a powtarzasz po mnie 🤷

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie posiusiaj sie....niuniu 

No i czego tu jeszcze siedzisz ?

Temat jest o DeWaltach a nie Dewiantach 

29 minut temu, daron64 napisał(a):

Z dewalta zakretarka i mała wkrętarka