Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Dobrze że ty jesteś alfa i omegą. Za PiSu była a za PO już nie miała kompetencji żenada.

Ale tu opcja  nie ma znaczenia bo np przegrany wójt w jednej gminie idzie na stanowisko do sąsiedniej na zastępcę, sekretarza czy co tam jeszcze chociaż ten inna opcja polityczna.

Nie doszukuj się złośliwości bo to jest praktyka powszechna

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nie wiem.

Obejrzyj jaki film przyrodniczy ....o jeżach...🤭

Lubię filmy przyrodnicze ale nigdy nic tam nie było 😉 

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Ale tu opcja  nie ma znaczenia bo np przegrany wójt w jednej gminie idzie na stanowisko do sąsiedniej na zastępcę, sekretarza czy co tam jeszcze chociaż ten inna opcja polityczna.

Nie doszukuj się złośliwości bo to jest praktyka powszechna

U mnie czegoś takiego nie ma. Przynajmniej nic nie słychać o tym. Ale o tym że matka odchodzi a córka przychodzi to standard. 

Opublikowano
Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Za to koalicja sama inteligencja, racyl widziałeś deficyt budżetowy kto normalny tak robi? Gospodarka słabnie. Przecież już w Polsce nie ma co sprzedać chyba że suwerenność, nie wiem lasy jeziora góry Tusk wszystko sprzeda.

Zawsze mogą tak jak pis robił zacząć drukować więcej lub pożyczać za granicą.😄

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Zawsze mogą tak jak pis robił zacząć drukować więcej lub pożyczać za granicą.😄

Mogą, tylko kto im pożyczy? Niemce? W kwestiach gospodarki Morawiecki był dużo lepszym premierem od Tuska. To nie jest moja opinia tylko opinia fachowców co się na tym znają.

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Pożyczą ci którzy masowo kupują obligacje skarbowe. 

Nie wiem, bardzo się na tym nie znam ja jestem rolniko, budowlańcem. Ale w niedługiej przyszłości z któregoś z tych fachów muszę zrezygnować niestety.

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Nie wiem, bardzo się na tym nie znam ja jestem rolniko, budowlańcem. Ale w niedługiej przyszłości z któregoś z tych fachów muszę zrezygnować niestety.

Co robisz w budowlance ?

Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Z powietrza te liczby się nie biorą.

Nic nie robisz to i nic nie masz.

Tak trudno ci to zrozumieć ? Dlaczego nie masz np 6 tys a ledwo 1,1 tys ?

I kto tu jest nie w porządku ?. Jak widać nie potrafisz odróżnić wielkości liczb więc sięgasz po prostackie epitety .

za***iste te fakty nie ma co  🤣 Był racyl i jest racyl 🤣 Nie miał dużo i nie ma dużo 🤣

insynuujesz, nadinterpretujesz i manipulujesz faktami

to nie ja nazwałem cie szmatą i chorągiewką ale przykleiłeś to do mnie. wstyd ci, że byłeś pisiorem ?? 

która część mojej poprzedniej wypowiedzi to epitet ?? wiesz w ogóle co to znaczy "epitet"??

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał(a):

Co robisz w budowlance ?

Wszystko😁 gładzie, malowanie, płytki,sucha zabudowa itp. kiedyś elewacje trochę dachy.

4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

nie da sie pogodzic rolnictwa z budowlanka?

Samą roślinną bym pogodził ale mam opasy i z tym już nie tak kolorowo. Wczoraj chyba z 15 dostało srania ach ręce opadają. Nie wiem czy zakwasiły sie, czy wirus.

Opublikowano
12 minut temu, Shaun napisał(a):

insynuujesz, nadinterpretujesz i manipulujesz faktami

to nie ja nazwałem cie szmatą i chorągiewką ale przykleiłeś to do mnie. wstyd ci, że byłeś pisiorem ?? 

która część mojej poprzedniej wypowiedzi to epitet ?? wiesz w ogóle co to znaczy "epitet"??

To jest manipulowanie jak ktoś porównuje liczby ?

Jeszcze raz ci powtarzam liczby tutaj nie biorą się z niczego .

Tak byłem pisiorem i żałuje że dałem się nabrać. Może po to pis przejął tvp i urzadził w niej to co urządził żeby nabierać takich jak ja

Nie przykleiłem tego do ciebie bo wiem że to Saszeta z którym można rzeczowo wymienić poglądy np w temacie uprawa truskawek

Ja cenię takich ludzi z którymi można pogadać rzeczowo na inne tematy niż polityka

prawdziwy Oszust, k**estwo to co to jest jak nie epitety

Nerwy trzeba umieć trzymać na wody

6 minut temu, Gimmeshelter napisał(a):

Po tytule tematu wydawało się że może być tu nawet ciekawie, ale taki racyl powoduje że pod sklepem na wyższym poziomie można pogadać 😝

To dawaj z tym sklepowym poziomem jak ten pod sklepowy lepszy .

Tu nie ma nic ciekawego, tu jest spedzanie czasu ludzi bez zajęcia . Ciekawe to są konkretne tematy a nie polityka

Opublikowano

jesli wszystkie to raczej wirus. przy zakwaszeniu najpierw miałyby problem z perystaltyka zwacza. przyloz reke w dol glodowy i zobacz. teraz juz z kwasica problemow nie ma, chyba ze ktos wpadnie na pomysl dokarmianie chlebem. kiszonka z qq to dobra pasza, a do tego sruta, siano, raczej kwasica sie nie zrobi. wirus to wszystkie sraja, trzeba obserwowac. wracajac, czy opasy dadza tyle zarobku co praca uslugowa?

Opublikowano
17 minut temu, Wpaw napisał(a):

Wszystko😁 gładzie, malowanie, płytki,sucha zabudowa itp. kiedyś elewacje trochę dachy.

Praktycznie robota w cieple i na cały rok

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Gimmeshelter napisał(a):

Po tytule tematu wydawało się że może być tu nawet ciekawie, ale taki racyl powoduje że pod sklepem na wyższym poziomie można pogadać 😝

różnie tu bywa ale najczęściej trzeba ten temat traktować nie jak politykę okiem rolników a rolnicy jako zjawisko socjologiczne

kolejny naiwny; za darmo chciał ciekawy temat ;)
no ale i tak dzięki za bodaj próbę naprawy

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Gimmeshelter napisał(a):

Przestaniesz tu spamować to i poziom na podsklepowy wzrośnie 

Taki ze mnie spamer jak i z ciebie. Sądząc po aktywności 😄

A Ty pisior , platfus, uryty pisior czy lewak

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

A Ty pisior , platfus, uryty pisior czy lewak

czy to wszystkie możliwe opcje ten sondaż wywiad?
sie mi wydaje że nie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

ciekawie to bylo w technikum i na studiach 😃 kolezanki mlode i sliczne! to byly ciekawe lata 😎 to juz nie wroci, a szkoda ☹️ mowi profeskr do profesora: nasze zony sie starzeja, a studentki czwartego roku caly czas piekne i mlode😂

• Like 1
Opublikowano

Jeszcze konfederat więcej chyba nie ma. Ci co się boją określenia to najbliżej im do pis

1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

ciekawie to bylo w technikum i na studiach 😃 kolezanki mlode i sliczne! to byly ciekawe lata 😎 to juz nie wroci, a szkoda ☹️ mowi profeskr do profesora: nasze zony sie starzeja, a studentki czwartego roku caly czas piekne i mlode😂

W tym okresie to politykę miałeś gdzieś no chyba, że przed wyborami w których wygrało sld i obiecało starą maturę między innymi  w 2003r. ładny zdobyli wtedy wynik a potem do sejmu nie weszli